12

تیر

1405


سیاسی

27 فروردین 1404 21:11 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، محمدعلی نجفی که از فروردین ماه ۱۴۰۲ پس از طی بخشی از دوران محکومیتش از زندان آزاد شده است و خبری از او درباره حضورش در سازمان ها و ادارات دولتی منتشر نمی شد در جلسه اخیر نشست روسای ادوار سازمان برنامه و بودجه کشور «محمدعلی نجفی» حضور پیدا کرد.

هفتم خردادماه ۱۳۹۸ میترا استاد همسر دوم محمدعلی نجفی در منزل مشترکشان واقع در سعادت‌آباد، با گلوله به دست همسرش کشته شد. چند ساعت بعد نجفی در مرکز پلیس اعتراف به قتل کرد. ۸ مرداد ۱۳۹۸ حکم قصاص محمد علی نجفی توسط دادگاه صادر و به وی اطلاع داده شد و در ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ و پانزده روز پس از صدور حکم قصاص مسعود استاد (برادر مقتول) با انتشار پستی در شبکه‌های مجازی گذشت خانواده مقتول از قصاص نجفی را رسانه‌ای کرد.

نشست روسای ادوار سازمان برنامه و بودجه کشور، شامگاه- سه‌شنبه ۲۶ فروردین‌ماه - با حضور «محمدرضا عارف»، معاون اول رئیس‌جمهور، و جمعی از روسای ادوار سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد.

سیری در سابقه مدیریتی نجفی: از آموزش و پرورش تا شهرداری تهران

محمدعلی نجفی سابقه‌ای طولانی و متنوع در مدیریت کلان کشور دارد. نجفی در دولت‌های میرحسین موسوی و اکبر هاشمی رفسنجانی به عنوان وزیر آموزش و پرورش فعالیت کرد. او در این دوره اصلاحات متعددی در نظام آموزشی کشور پیاده کرد.

در دولت سید محمد خاتمی نیز نجفی به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه منصوب شد. او در این نقش مسئولیت تدوین بودجه‌های سالانه و برنامه‌ریزی توسعه اقتصادی کشور را بر عهده داشت.

نجفی در ادامه به عنوان وزیر علوم در دولت خاتمی خدمت کرد و بر توسعه دانشگاه‌ها و تحقیقات علمی تمرکز داشت.

او همچنین در بازه زمانی چند ماهه از مرداد 1392 تا بهمن همان سال به عنوان رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری منصوب شد. نجفی در سال 1396 به عنوان شهردار تهران انتخاب شد، اما دوره تصدی او کوتاه بود و در سال 1397 استعفا داد.

منابع: دانشجو، اکوایران

دیدگاه ها (0)
img
img

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

موکب‌های زنجیره‌ای برای خدمت‌رسانی به عزاداران برپا می‌شود

محل شهادت شهدای پرواز ۶۵۵ گلباران می‌شود

خروج کالای ته لنجی از استان هرمزگان نیازی به مجوز ندارد

بلومبرگ: کشورهای اروپایی با پرداخت عوارض تنگه هرمز موافقت کرده‌اند

احتمال تغییر زمان برگزاری جام جهانی از تابستان به زمستان

شرق هرمزگان در انتظار رگبار، گردوخاک و وزش باد شدید

آغاز واریز اعتبار 2 میلیون تومانی «کارت امید مادر» از ۱۲ تیر

دستور پزشکیان برای بسیج ظرفیت‌های ملی برای تشییع باشکوه رهبر انقلاب

قهرمانی آسیا برای فرنگی‌کاران جوان ایرانی/ پنج طلا، یک نقره و سه برنز در پاتایا

جزئیات ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع اعلام شد

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه