14

تیر

1405


اجتماعی

09 اردیبهشت 1404 12:37 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سردار ایرج کاکاوند، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا ضمن هشدار به زائران حج، گفت: پلیس برابر قانون از ادامه سفر زائرانی که حتی به مقادیر بسیار اندک مواد مخدر، روانگردان، دارو و قرص‌های غیرمجاز و ممنوعه حمل می‌کنند، ممانعت به عمل آورده و با تشکیل پرونده قضایی، مجرمان را به دستگاه قضائی معرفی می‌کند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در این باره گفت: با آغاز موسم حج و سفر هموطنان به کشور عربستان به منظور صیانت و پیشگیری از وقوع هرگونه رویداد ناخوشایند برای زوار کشورمان، لازم است که اجرای برخی از هشدارها مورد توجه قرار گیرند، پلیس از یک سو با هدف صیانت از عزت و اعتبار هموطنان و از سوی دیگر با هدف پیشگیری از عواقب بسیار شدید برای حاملان مواد مخدر به کشورهای دیگر به ویژه عربستان، نسبت به حمل مواد مخدر توسط افراد حتی به مقدار کمتر از یک گرم حساسیت بالایی دارد و در صورت مشاهده با چنین مواردی برابر قانون و با قاطعیت با مجرمان برخورد می‌کند.

سردار کاکاوند با اشاره به توانمندی‌های عملیاتی، اطلاعاتی و فنی پلیس در کشف هرگونه مواد مخدر جاسازی شده توسط مجرمان اظهار کرد: کارکنان مجرب پلیس با استقرار در فرودگاه‌های محل عزیمت مسافران به کشور عربستان و بهره‌گیری از تجهیزات فنی پیشرفته، دستگاه‌های موادیاب و نیز چهره‌زنی و رصد و بازرسی وسایل همراه زائران از قابلیت بسیار بالایی در شناسایی متهمان و کشف جاسازهای مواد مخدر برخوردار است.

وی به قوانین بازدارنده جمهوری اسلامی ایران در حمل و نگهداری مواد مخدر توسط زائران اشاره کرد و گفت: به استناد ماده ۱۷ قانون مبارزه با مواد مخدر اگر از زائری انواع مواد مخدر یا روانگردان به هر میزان کشف شود، ضمن جلوگیری از ادامه سفر و توقیف گذرنامه فرد خاطی، در مرحله اول به مدت یک تا ۵ سال و در مرحله دوم ۵ تا ۱۵ سال گذرنامه آنان باطل و ممنوع‌الخروج خواهند شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به حبس‌های طولانی مدت و جریمه‌های سنگین نقدی حمل‌کنندگان داروهای ممنوعه و غیرمجاز توسط زائران به مقصد کشور عربستان اشاره کرد و گفت: حمل دارویی که به نوعی حاوی مقادیری مواد مخدر بوده بر اساس قوانین کشور عربستان جرم محسوب شده و در صورت کشف، ضمن ممانعت از ادامه سفر زائر، برای وی پرونده قضایی تشکیل و برای تحمل حبس و جزای نقدی به مراجع قضائی معرفی می‌شود.

سردار کاکاوند ادامه داد: چنانچه ضرورت دارد فرد بیمار به دلیل وجود سابقه بیماری داروی خاصی را در طول سفر به عربستان مصرف کند می‌تواند با مشاوره با پزشک معالج خود از او بخواهد داروهای جایگزین را که در کشور میزبان داروهای ممنوعه نبوده برای وی تجویز کند تا درمانگاه‌های آن سوی مرز با تجویز داروهای جایگزین مشکل این افراد را حل کنند؛ بنابراین همراه داشتن نسخه و پرونده درمانی می‌تواند برای پیگیری بیماری در عربستان موثر باشد.

دیدگاه ها (0)
img
img

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

فرودگاه بندرعباس پس از ۴ ماه بازگشایی شد

اعلام سامانه اطلاع‌رسانی برای اسکان میهمانان بدرقه آقای شهید ایران در مشهد

آغاز فروش بلیت قطارهای فوق‌العاده مراسم تشییع از ساعت ۱۷

مراسم تشییع رهبر شهید روز دوشنبه، ۱۵ تیر، رأس ساعت ۶:۰۰ آغاز می‌شود

راه اندازی پویش فرشتگان محافظ ولایتِ میناب

زائران هرمزگانی نرم افزار زائر قائد را نصب کنند

انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس

img
خـبر فوری:

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت