22

مهر

1405

آمار مطالعه شما
  • در این صفحه ۰ ثانیه
  • مجموع مطالعه ۰ ثانیه
مهمان
img

اجتماعی

15 اردیبهشت 1404 16:47 247 بازدید 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، در روزهای اخیر،اکثر نقاط شهر بندرعباس از جمله؛الهیه، شهرک نیایش، گلشهر، داماهی، سه راه سازمان، آزادشهر، بلوار شهید تابدار، نایبند و غیره در روز با قطعی‌ برق مواجه هستند که در بسیاری از موارد، بیش از دو ساعت طول می‌کشد و حتی در دو نوبت تکرار می‌شود. این خاموشی‌ها که اغلب بدون اطلاع‌رسانی قبلی رخ داده‌اند، موجب نارضایتی و گلایه شدید شهروندان شده است. در ساعات ظهر که گرما به اوج خود می‌رسد، قطع برق خانگی آن هم در شهرهای جنوبی، صدای مردم را درآورده‌است. بسیاری از مردم در خانه‌هایشان افراد مسن و نوزادانی دارند که تحمل گرما برایشان طاقت‌فرسا و آزاردهنده‌است. این وضعیت در حالی است که بسیاری از ساکنان این شهر در ساختمان‌های بلند زندگی می‌کنند و قطع برق باعث از کار افتادن آسانسورها، پمپ‌های آب و وسایل سرمایشی شده و عملاً روند عادی زندگی روزمره را مختل کرده است. گرمای طاقت‌فرسای بندرعباس که در مقایسه با دیگر شهرها شدت بیشتری دارد، باعث شده که تحمل این خاموشی‌ها به‌ویژه برای گروه‌های آسیب‌پذیر مانند سالمندان، بیماران و کودکان بسیار دشوار باشد. به همین دلیل، اعمال خاموشی‌های مشابه با دیگر شهرهای کشور، بدون در نظر گرفتن شرایط اقلیمی خاص بندرعباس، ناعادلانه و غیرقابل توجیه به نظر می‌رسد.

اخیرا شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان درباره این قطعی‌ها اعلام کرده است که برای رفع سریع‌تر این مشکلات، اقداماتی از جمله انتقال برخی خطوط به خطوط همجوار و جداسازی تجهیزات معیوب انجام شده است.

با این حال، شهروندان همچنان از نبود اطلاع‌رسانی دقیق و پاسخگویی مناسب در زمان وقوع خاموشی‌ها شکایت دارند. برای اطلاع از برنامه‌های احتمالی قطعی برق، شهروندان می‌توانند از طریق سامانه “برق من” یا شماره‌گیری کد دستوری #۰۷۶۵۰۰ از زمان‌بندی خاموشی‌ها مطلع شوند.

لازم به ذکر است؛ امسال برای اولین بار در میانه فروردین ماه با کسری تولید نسبت به تقاضای برق مواجه شدیم و خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده برق را در نخستین ماه سال در بخش خانگی شاهد بودیم.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
تبلیغ

یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت

خطر قریب‌الوقوع خروج هوش مصنوعی از کنترل

ساخت اپلیکیشن با هوش مصنوعی در گوگل‌پلی

پوشش بیمه‌ای بیش از ۶۰ هزار نفر در هرمزگان؛ رشد بیش از دو برابری ضریب پوشش بیمه روستاییان و عشایر

شرایط فروش سایپا ۱۵۱ GX اعلام شد / ثبت‌نام وانت پراید و جزئیات قیمت

افزایش ۹ درصدی تولید صید میگو در هرمزگان

درمان رایگان دهک‌های پایین در پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی

افت ۳۴ هزار واحدی شاخص کل بورس در آخرین روز کاری هفته

هشدار ناسا درباره خطر شوک الکتریکی برای فضانوردان در ماه

کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

کشف ۲۰۳ کیلوگرم تریاک در تعقیب گریز پلیس هرمزگان با قاچاقچیان

ثبت رکوردی جدید برای دمای اقیانوس آرام در پی پدیده ال‌نینو

شنیده شدن صدای چند انفجار در پایتخت عربستان

هشدار زرد هواشناسی برای ۲۵ استان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است

جذب ۴ هزار گروه پرستاری جدید در سازمان تامین اجتماعی

تبلیغ
خـبر فوری:

اصابت پهپاد ناشناس به یک فروند لنج در محدوده شهرستان سیریک/ سه نفر زخمی شدند

آگهی:
عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

بپرس!

رادیو صبح ساحل

استریم زنده

صفحه رادیو