28

تیر

1405


اقتصادی

22 اردیبهشت 1404 08:47 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، حبیب‌الله طاهرخانی اظهار کرد: مطابق ابلاغیه‌ای که بانک مرکزی درخصوص افزایش تسهیلات نهضت ملی مسکن از ۵۵۰ به ۶۵۰ میلیون تومان اعلام کرد این افزایش فقط مشمول واحدهای جدید می‌شود اما نظر ما این است که تسهیلات متمم به تمامی واحدها پرداخت شود.

وی افزود: بسیاری از قراردادهای نهضت ملی مسکن تمام نشده و هنوز در جریان است. بنابراین به بانک مرکزی نامه نوشتیم و خواستار پرداخت وام متمم به همه واحدها شدیم. ان‌شاءالله تا پایان هفته جاری وام ۶۵۰ میلیونی مشمول قراردادهای در جریان هم خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به آغاز پرداخت وام اجاره گفت: ثبت نام تسهیلات ودیعه مسکن از ۱۶ اردیبهشت در سامانه https://saman.mrud.ir شروع شده است. متقاضیان می‌توانند به سامانه مراجعه کنند که شرایط آنها بررسی می‌شود. افراد می‌توانند بانک مدنظر خود را انتخاب کنند و با توجه به امکان معرفی ضامن به شعبه معرفی می‌شوند.

وام ۶۵۰ میلیونی مسکن ملی به تمام پروژه‌ها اختصاص می‌یابد

طاهرخانی تصریح کرد: از این پس به صورت هفتگی آخرین وضعیت تسهیلات اجاره و تعداد افرادی که به بانک برای دریافت وام اجاره معرفی می‌شوند را اعلام می‌کنیم تا به نوعی بانک‌هایی که با متقاضیان همکاری می‌کنند تقدیر شوند. در طرح نهضت ملی مسکن نیز گزارش‌های ماهیانه ارائه می‌دهیم و آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌ها را به اطلاع مردم می‌رسانیم.

وی با بیان این‌که علاوه بر زوجین امکان استفاده از وام اجاره برای افراد مجرد نیز فراهم است گفت: آقایان مجرد بالای ۴۵ سال و خانم‌های بالای ۳۵ سال می‌توانند از تسهیلات کمک ودیعه مسکن استفاده کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: رقم تسهیلات برای متقاضیان تسهیلات کمک ودیعه مسکن در تهران ۲۷۵ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۲۱۰ میلیون تومان، در سایر شهرها ۱۴۰ میلیون تومان و در روستاها ۵۵ میلیون تومان است. بازپرداخت این تسهیلات نیز ۵ ساله و با نرخ سود مصوب بانک‌ها (۲۳ درصد) لحاظ می‌شود. متقاضیان تسهیلات ودیعه مسکن بعد از ثبت نام اولیه باید منتظر نتیجه استعلام باشند که عموما ۴۸ تا ۷۲ ساعت زمان می‌برد.

دیدگاه ها (0)
img
img

دولت با تمام ظرفیت در کنار مردم هرمزگان و مدافعان ایران ایستاده است

آسیب به نیروگاه هنگام، بندرعباس و ایسین طی جنگ تحمیلی؛ اولویت ما برق‌رسانی به مناطق جنگی است

تعویق تمامی امتحانات نهایی استان‌های جنوبی تا پایان شرایط ویژه

تمام محورهای آسیب‌دیده هرمزگان بازگشایی شد/ تردد در مسیرهای ترانزیتی بندرعباس برقرار است

۵۱۷ مجروح در پی حملات اخیر آمریکا به ایران

افشاگری وال‌استریت ژورنال از کارزار میلیون دلاری اسرائیل برای نفوذ در افکار عمومی آمریکا

بیانیه‌ سازمان انرژی اتمی در محکومیت حمله‌ آمریکا به سایت هسته‌ای دارخوین

آسیب به ۴۵۲ واحد تولیدی در بخش صنعت و کشاورزی استان؛ ۴۰۲ لنج در هرمزگان به طور کامل از بین رفته است

هرمزگان پس از تهران درگیر بیشترین حملات بوده؛ ابوموسی طی چهل روز جنگ هدف یک هزار و ۴۰۰ پرتابه قرار گرفت

وقوع سیل شدید در بخش‌هایی از مکزیک

عراقچی: نمی‌شود با سرنوشت کشور و مردم قمار کرد

پرداخت حق بیمه معوقه با تاخیر در ثبت‌نام

علت افت نرخ باروری در کشور اعلام شد

هشدار سفارت آمریکا در اردن درباره سفر به العقبه

هرمزگان را از خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده معاف کنید

img
خـبر فوری:

اصابت پرتابه‌های دشمن آمریکایی در حوالی قشم