حوادث
فرمانده انتظامی شهرستان رودان از شناسایی و دستگیری یکی از عاملان فعال در قاچاق بنزین و کشف ۱۷ عدد کارت سوخت از وی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش صبح ساحل، سرهنگ آقا علی یوسفوند در تشریح جزئیات این خبر گفت: مأموران انتظامی یگان امداد شهرستان رودان روز گذشته حین گشت زنی در حوزه استحفاظی و سرکشی از جایگاه عرضه سوخت دهبارز به فردی که در محدوده و اطراف این جایگاه پرسه زنی میکرد مشکوک شده و موضوع را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود. مأموران جهت بررسی متهم را دستگیر و در بازرسی بدنی از وی تعداد ۱۷ عدد کارت سوخت خودروهای سواری کشف کردند.
این مسئول انتظامی اظهار داشت:
با بررسیهای به عمل آمده مشخص شد متهم با همدستی افرادی دیگر که عمدتاً غیر بومی هستند با استفاده از کارتهای سوخت در اختیار از جایگاه، سوخت دریافت و سپس قاچاق میکردند که با هوشیاری مأموران این فرد شناسایی و دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان رودان خاطر نشان کرد: متهم دستگیر شده با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی و تلاش مأموران برای شناسایی و دستگیری دیگر همدستان این متهم ادامه دارد.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
۷ فایده علمی اثباتشده برای سلامتی با یک فنجان قهوه روزانه
ممنوعیت پیشفروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد
دیدار نماینده ویژه رئیس پارلمان لبنان با عراقچی
تمامی اصناف به جز دوشنبه باز هستند
دو طایفه از هرمزگان و کرمان پس از ۲۰ سال اختلاف به صلح رسیدند
مراکز شمارهگذاری وتعویض پلاک کشور فردا تعطیل شد/انتقال خودکار نوبتها به روز چهارشنبه
کاهش ۲۶ درصدی قیمت فروش تخممرغ در «سیمرغ»؛ آیا موج کاهش قیمت به صنایع غذایی میرسد؟
خدمت خادمیاران رضوی هرمزگان در مراسم وداع و تشییع «شهید ایران»
برنامه بازیهای امشب جام جهانی/ آغاز مرحله یکهشتم نهایی
آمادگی کامل وزارت کار برای اسکان زائران و خدمات درمانی
بخشنامه فعالیت دستگاههای اجرایی در این هفته اعلام شد
کشف محموله ۲۸۱ کیلوگرمی حشیش در هرمزگان
پایان گروگانگیری در هرمزگان با آزادی ۲ نوجوان از دست آدمربایان
شعب کشیک بانکها فردا فعال هستند
بیانیه وزارت امور خارجه: راه رهبر شهید انقلاب اسلامی با قدرت ادامه خواهد یافت