12

تیر

1405


اجتماعی

27 اردیبهشت 1404 18:06 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سرهنگ محمد شریفی، رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا روز شنبه گفت: در حوزه ارتقای فرهنگ عمومی جامعه در زمینه حفظ صحنه جرم لازم است شهروندان توصیه‌های پلیس آگاهی را مد نظر قرار دهند و هنگام وقوع جرایم مانند سرقت از منزل، مغازه یا اماکن از دست زدن و بر هم زدن وسایل محل وقوع سرقت خودداری کنند و موضوع را سریع به پلیس اطلاع دهند.

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا ادامه داد: شهروندان همچنین در صورت مشکوک شدن به افرادی که در حال پرسه زدن و دید زدن در مناطق مسکونی هستند موضوع را به پلیس اطلاع دهند و نسبت به حفظ صحنه هنگام وقوع سرقت با بستن درب محل سرقت از ورود افراد متفرقه به محل جلوگیری کنند.

وی تاکید کرد: شهروندان در زمان وقوع جرایم مانند سرقت منزل، مغازه و فوت‌های مشکوک پس از اعلام به پلیس منتظر کارشناسان بررسی صحنه جرم باشند و ضمن حفظ خونسردی خود از دست زدن و بر هم زدن و جابجایی اشیاء خوداری شود.

سرهنگ شریفی توصیه کرد برای جلوگیری از سرقت منازل از درب‌های ضد سرقت استاندارد و حفاظ‌های آهنی و آکاردئونی محکم استفاده شود همچنین حتماً اماکن مجهز به تجهیزات الکترونیکی مانند دوربین مدار بسته، دزدگیر و درب‌های ضد سرقت باشند.

این مقام انتظامی گفت: در اینگونه مواقع اموال باارزش مانند طلا و ارز حتماً در صندوق‌های امانات دولتی و خصوصی نگهداری و برای استخدام نگهبان یا سرایدار ساختمان با شرکت‌های معتبر قرارداد منعقد شود و حتما قبل از بکارگیری آنها احراز هویت صورت گیرد.

دیدگاه ها (0)
img
img

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

موکب‌های زنجیره‌ای برای خدمت‌رسانی به عزاداران برپا می‌شود

محل شهادت شهدای پرواز ۶۵۵ گلباران می‌شود

خروج کالای ته لنجی از استان هرمزگان نیازی به مجوز ندارد

بلومبرگ: کشورهای اروپایی با پرداخت عوارض تنگه هرمز موافقت کرده‌اند

احتمال تغییر زمان برگزاری جام جهانی از تابستان به زمستان

شرق هرمزگان در انتظار رگبار، گردوخاک و وزش باد شدید

آغاز واریز اعتبار 2 میلیون تومانی «کارت امید مادر» از ۱۲ تیر

دستور پزشکیان برای بسیج ظرفیت‌های ملی برای تشییع باشکوه رهبر انقلاب

قهرمانی آسیا برای فرنگی‌کاران جوان ایرانی/ پنج طلا، یک نقره و سه برنز در پاتایا

جزئیات ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع اعلام شد

img
خـبر فوری:

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد