12

تیر

1405


27 اردیبهشت 1404 19:38 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، محمدجواد پارسانیا با اعلام این خبر، افزود: باتوجه به کمبود ذخایر آبی و لزوم جلوگیری از مصرف بی‌رویه آب از طریق حفر چاه‌های غیرمجاز که موجب گلایه مردم منطقه شده است، دستورات ویژه‌ای در این خصوص صادر شد.

وی بیان کرد: بر این اساس طی دستور قضایی مقرر شد؛ دستگاه‌های متولی باید نسبت به جلوگیری از حفر چاه‌های غیرمجاز اقدامات قانونی انجام دهند.

این مقام قضایی اظهار کرد: مطابق ماده ۴۵ قانون توزیع عادلانه آب، حفر چاه غیرمجاز جرم بوده و مجازات شلاق و حبس برای این جرم درنظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: دستگاه قضایی جاسک در راستای حقوق عامه به این موضوع ورود کرده است‌ و متخلفان مورد پیگیرد قانونی قرار خواهند گرفت.

پارسانیا اعلام کرد: به تمامی افرادی که اقدام به حفر چاه غیرمجاز در حوزه جاسک (مرکزی، غرب و شرق) کرده‌اند، هشدار داده می‌شود طی حداکثر یک‌ماه به‌صورت داوطلبانه نسبت به جمع‌آوری ادوات چاه غیرمجاز و مسدود کردن آن با همراهی دستگاه‌های متولی اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: در غیر این‌صورت پس از پایان مهلت تعیین شده، دستگاه‌های ذی‌ربط موظف‌اند در این خصوص مطابق قانون اقدام کنند و برای متخلفان تشکیل پرونده قضایی خواهد شد.

دیدگاه ها (0)
img
img

تغییر زمان برگزاری آزمون نهایی ۲۰ تیر پایه یازدهم در هرمزگان

انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در روستای گنگان جاسک

آمادگی ۶ میلیون داوطلب هلال احمر برای شرکت در آیین وداع و تشییع رهبر شهید

افزایش کارت‌های سوخت جایگاه‌ها برای مراسم تشییع

ادای احترام هیات‌های فرهنگی و مذهبی بین‌المللی به پیکر رهبر شهید ایران

ورود هیات‌های خارجی به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام بر پیکر رهبر شهید ایران

آمادگی ۲۰۰۰ مدرسه برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مراسم وداع با رهبرشهید

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان تا شنبه ادامه دارد

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

موکب‌های زنجیره‌ای برای خدمت‌رسانی به عزاداران برپا می‌شود

محل شهادت شهدای پرواز ۶۵۵ گلباران می‌شود

img
خـبر فوری:

نحوه فعالیت بانک‌ها در روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر