18

تیر

1405


01 خرداد 1404 17:10 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سیدعلی مرعشی رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر، با اشاره به تمهیدات مناسب برای خدمات رسانی درمانی به زائران بیت الله الحرام، در تشریح آخرین وضعیت سلامتی زائران گفت: در حال حاضر بیماری‌های تنفسی شایع‌ترین بیماری در میان زائران از جمله حج‌گزاران ایرانی است که عمدتاً با مصرف دارو و رعایت بهداشتی پس از سپری کردن طول درمان بهبود پیدا می‌کنند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر همچنین با اشاره به اینکه در حال حاضر هیچ بیمار ایرانی در مدینه النبی (ص) بستری نیست، افزود: ۱۰ نفر از هم وطنانمان در مکه بستری هستند که بیماری تنفسی و درگیر شدن ریه‌ها، شکستگی، نارسایی قلبی و مشکلات کیسه صفرا از دلایل بستری شدن این زائران است.

وی با بیان اینکه برخی از این ۱۰ زائر نیاز به عمل جراحی دارند، اظهار داشت: عمل جراحی تعدادی از آنها انجام شده و تعدادی دیگر هم در حال فراهم کردن شرایط عمل هستند.

مرعشی گفت: متأسفانه یکی از زائران ۵۹ ساله ایرانی بدون هیچ سابقه بیماری قلبی و فشارخون یا دیابت، پس از انجام اعمال عمره تمتع و درحالیکه مشغول طواف مستحبی به نیت والدین بود، دچار حمله قلبی شده و قبل از رسیدن اورژانس جان به جان آفرین تسلیم کرد.

رئیس مرکز پزشکی حج افزود: منتظر تصمیم اولیا دم ایشان هستیم تا مقدمات انتقال پیکر وی به وطن را فراهم کنیم.

دیدگاه ها (0)
img
img

عیادت فرماندار سیریک از مجروحان حمله موشکی سحرگاه چهارشنبه

اقدام کم‌سابقه ناسا برای حفاظت از طبیعت؛ واگذاری جنگل مریلند

هواپیمای حامل پیکر رهبر شهید فرودگاه نجف را به مقصد مشهد ترک کرد

افزایش دما از هفته آینده؛ خلیج‌فارس متلاطم می‌شود

تداوم کاهش قیمت طلا در بازار جهانی

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۸ تیر؛ هر گرم ۱۷ میلیون و ۸۸۳ هزار تومان

شهادت یکی از پرسنل آتش‌نشانی در پی حمله به تأسیسات فرودگاه ایرانشهر

آموزشگاه زبان انگلیسی در گوهردشت کرج | راهنمای انتخاب کلاس زبان برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالان

قالیباف: زورگویی و بدعهدی دیگر بی‌هزینه نیست

سپاه: زیرساخت‌ها و تاسیسات مهم پایگاه های آمریکایی در کویت و بحرین مورد اصابت قرار گرفتند

شوامنی در آستانه تمدید ۵ ساله قرارداد با رئال مادرید

پایان مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در کربلای معلی

بلومبرگ: تردد دریایی در تنگه هرمز تقریباً متوقف شده است

تغییر ساعت مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد

عدالت آموزشی در سایه تهدیدات جنگی؛ چرا جان دانشجویان هرمزگانی نادیده گرفته می‌شود؟

img
خـبر فوری:

فردا، یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد