20

تیر

1405


حوادث

04 خرداد 1404 11:00 0 کامنت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، به صبح ساحل گفت: آتش‌سوزی از حدود ساعت ۱۰ صبح پنج شنبه یکم خرداد‌جاری، در عرصه‌های جنگلی و مرتعی منطقه‌صعب‌العبور هماگ آغاز شد. مهرداد حسن‌زاده ادامه داد:از همان ساعات اولیه، نیروهای امدادی به محل اعزام شدند و عملیات ارزیابی و مقابله آغاز شد.وی با اشاره به اینکه هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های مرتبط انجام گرفت، افزود: به دلیل صعب‌العبور بودن منطقه، انتقال نیروها با بالگرد انجام شد، تاکنون دو فروند بالگرد از جمله یک فروند بالگرد هلال‌احمر از استان بوشهر برای جابجایی نیروها و پشتیبانی عملیات به منطقه اعزام شده‌اند. حسن زاده ادامه داد: هم‌اکنون ۲۴ نیروی امدادی از هلال‌احمر، محیط زیست، منابع طبیعی و کوهنوردان با ۱۰ سورتی پرواز به محل آتش‌سوزی منتقل شده‌اند. وی با تأکید بر اینکه آتش‌سوزی هنوز اطفا نشده، افزود: در حال حاضر تمرکز اصلی ما روی کنترل، جداسازی و جلوگیری از گسترش شعله‌هاست. وی بیان داشت: وزش باد در ارتفاعات و پراکندگی پوشش گیاهی باعث شده روند اطفا زمان‌بر شود، اما خوشبختانه با اقدامات انجام‌شده، بخش‌هایی از آتش تحت کنترل قرار گرفته‌اند. وی در پایان گفت: تا مشخص شدن ابعاد دقیق حادثه، نمی‌توان درباره میزان خسارت واردشده یا وسعت دقیق منطقه آسیب‌دیده اظهارنظر قطعی کرد، اما تمام تلاش ما بر مهار حریق و حفاظت از جان، طبیعت و منابع ملی متمرکز است.

از بین رفتن بخشی از پوشش گیاهی از سوی دیگر مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، با اشاره به ارزش زیستی منطقه هماگ گفت: این منطقه دارای گونه‌های‌گیاهی همچون گردو و جانورانی‌ مانند پلنگ و خرس سیاه است و به‌دلیل وجود منابع آبی و چشمه‌سارهای طبیعی، تنوع زیستی بالایی دارد. حبیب مسیحی تازیانی ادامه داد: بخشی از پوشش گیاهی منطقه بر اثر حریق از بین رفته اما تلاش می‌شود از گسترش آن جلوگیری شود. وی تأکید کرد: نیروهای محیط زیست، منابع طبیعی و جوامع محلی با استفاده از هلی‌برد به منطقه اعزام شده‌اند و ضمن پایش دقیق منطقه، عملیات‌ مدیریت حریق در دستور کار قرار دارد. گفتنی است؛ منطقه کوهستانی هماگ با وسعتی بالغ بر ۳۶ هزار هکتار و ارتفاعی در حدود ۷۰۰ متر از سطح دریا، در ۱۱۰ کیلومتری بندرعباس قرار دارد. این منطقه یکی از زیست‌بوم‌های مهم و بکر استان هرمزگان به‌شمار می‌رود که به‌دلیل کاهش بارندگی‌های سال جاری، با خطرات بیشتری در برابر حریق روبه‌روست.

تا لحظه تنظیم این گزارش، آتش‌سوزی تلفات انسانی نداشته است اما با توجه به شرایط سخت جغرافیایی و وزش باد، عملیات اطفا و مهار آتش با چالش‌هایی جدی مواجه است.

دیدگاه ها (0)
img
img

برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز

تحولات تنگه هرمز محور دیدار و رایزنی وزیران خارجه عمان و هند

تیم‌های ملی تکواندوی ایران راهی کره‌جنوبی شدند

آلمان نیروهای نظامی خود را تا پایان سپتامبر از اربیل خارج می‌کند

اولیانوف: روسیه خواهان تفاهم ایران و آمریکا است

پیکر شهید ستوان سوم حمید زارعی در میناب تشییع می‌شود

قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد

ابراز امیدواری سازمان ملل نسبت به تداوم مذاکرات ایران و آمریکا

سفر هیئت مذاکره‌کننده قطر به ایران

شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا

برگزاری مراسم وداع، بدرقه و تدفین «رهبر شهید» بدون هیچ‌گونه فوتی و حادثه

کمک یک میلیون دلاری فیفا به زلزله‌زدگان ونزوئلا

چین و روسیه قطعنامه شورای امنیت درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران را مسدود کردند

اطلاعیه دفتر رهبر شهید انقلاب در مورد نماز لیله الدفن ایشان

گلایه شهروندان از پرش آنتن و اختلال اینترنت همراه اول و ایرانسل

img
خـبر فوری:

فردا، یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد