10

تیر

1405


شهرستان‌ها

04 خرداد 1404 13:36 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل؛ عبدالحسین اصغری روز یکشنبه افزود: روال ثبت‌نام کلاس اولی‌ها در سال تحصیلی جدید به این صورت خواهد بود که والدین قشمی پس از تکمیل مراحل سنجش سلامت دانش‌آموزان و دریافت مدارک لازم ابتدا به سایت (مای مدیو) http://my.medu.ir مراجعه کرده و مدارک را بارگذاری کرده و سپس مراحل ثبت‌نام حضوری را نیز در مدرسه موردنظر خود طی کنند.

وی ادامه داد: براساس (ماده ۲۹) آیین نامه اجرایی مدارس، حداقل سن ثبت‌نام در پایه اول دبستان، ۶ سال تمام است و به همین دلیل متولدان دوم مهر ۱۳۹۷ تا یکم مهر ۱۳۹۸ می‌توانند، ثبت‌نام کنند.

معاون آموزشی آموزش و پرورش شهرستان قشم توضیح داد: سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان به‌عنوان پیش‌شرط مهم ثبت‌نام پایه اول است و از خانواده‌هایی که تاکنون برای سنجش نوآموز بدو ورود به دبستان خود اقدام نکرده‌اند، درخواست می‌شود نسبت به این امر اقدام کنند.

اصغری اضافه کرد: شهریه مدارس دولتی به صورت رایگان و تنها حق بیمه تا حدود ۳۰۰ هزار ریال بوده و برای مدارس غیرانتفاعی نیز طبق مصوبه شورای آموزش وپرورش براساس مقطع و میزان تجهیزات متغییر و در حدود ۱۴۰ تا ۳۵۰ میلیون ریال است.

وی یادآور شد: سال گذشته سه‌هزار و ٣٥٠ نفر کلاس اولی در مدارس قشم ثبت‌نام کرده بودند.

دیدگاه ها (0)
img
img

هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان؛ فعالیت سامانه مونسونی تشدید می‌شود

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد

موسیقی «الوداع» در رثای رهبر شهید امّت تولید شد

لغو اعزام کشتی های آلمانی به تنگه هرمز؛ مین روبی متوقف شد

محدودیت برق شهرک‌های صنعتی نباید بیش از یک روز در هفته باشد

اعلام جزئیات مراسم اقامه نماز و تشییع رهبر شهید

تصویب مقدماتی ممنوعیت پخش اذان در قدس اشغالی

جزئیات ارتباطی زائران اربعین اعلام شد/ از مکان‌یابی آنلاین موکب‌ها تا ارائه ارز در پیام‌رسان‌ها

آمادگی پست برای رسیدگی سریع به اشیای مفقودی شرکت‌کنندگان مراسم تشییع

بخشنامه تعطیلات هفته آینده دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد

محدودیت‌های ترافیکی از ۱۰ تا ۲۰ تیر اعلام شد

غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است

درخواست فوری فوتبال ایران از AFC

توزیع کارت شناسایی میان زائران مراسم تشییع رهبر شهید

بازنشستگان مراقب تماس‌های کلاهبرداری باشند

img
خـبر فوری:

اختلال موقت در خدمات مرکز «فراد» بانک رفاه به دلیل ارتقای زیرساخت‌های ارتباطی