14

تیر

1405


اقتصادی

05 خرداد 1404 20:38 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، علیقلی ایمانی، مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتن گندم با ارزش ۴۵ همت از کشاورزان خریداری شده است.

به گفته وی، براساس آمار کشاورزانی که تا ۲۰ اردیبهشت گندم تولیدی را تحویل دادند، ۷.۵ همت از مطالباتشان را دریافت کردند، همچنین کشاورزانی که از ۲۰ تا ۳۱ اردیبهشت گندم تحویل دادند، ۴.۶ همت از مطالبات آنها پرداخت شد که براین اساس ۲۵ درصد مطالبات گندمکاران پرداخت شده است.

ایمانی ادامه داد: علی رغم آنکه کشاورزی معیشتی و خرده مالکی است و تمام زندگی آنها برای تولید و خرید نهاده های کشاورزی به وام گره خورده است، از این رو طبق وعده دولت ظرف ۷۲ ساعت پس از تحویل باید مطالبات پرداخت شود که متاسفانه دولت خلف وعده کرده است، ضمن آنکه دولت عنوان بهای گندم کشاورزان را یارانه گندم گذاشته است که برداشت اشتباهی از این موضوع می شود چراکه یارانه بدان معناست که دولت مضاف بر قیمت خرید تضمینی گندم رقمی را به کشاورزان پرداخت کند، درحالیکه یارانه ای در کار نیست و اگر یارانه ای به مصرف کننده در حوزه آرد و نان داده می شود، ارتباطی به کشاورز ندارد.

مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه نحوه پرداخت مطالبات با سیاست خودکفایی گندم مغایرت دارد، افزود:با توجه به تاکید رهبری مبنی بر حمایت از تولید داخل و ارتقای ضریب امنیت غذایی و همچنین سیاست خودکفایی ۹۰ درصدی گندم در برنامه هفتم باید کشاورز به امر تولید و افزایش بهره وری و عملکرد تولید ترغیب شود.

به گفته وی، با گذشت ۲ ماه از فصل برداشت، کشاورزان بهای گندم را دریافت نکردند که همین امر منجر به ورود دلالان به حوزه خرید تضمینی گندم با نرخ ۱۹ هزارتومان در بازار شده است. همچنین مقداری گندم از چرخه خرید خارج و وارد واحدهای دامداری و مرغداری شده است.

ایمانی گفت: برآوردها حاکی از آن است که اگر تولید گندم در مناطق سردسیر دچار چالش نشود، تولید گندم به ۱۱ میلیون تن و میزان خرید تضمینی گندم به ۸.۵ تا ۹ میلیون تن برسد.

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید