09

مرداد

1405

حوادث

شهرستان‌ها

06 خرداد 1404 19:22 0 بازدید 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سردار جاویدان با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و کاهش ناترازی انرژی در سطح استان، ماموران پلیس امنیت اقتصادی با انجام اقدامات اطلاعاتی، از ورود یک محموله دستگاه استخراج رمز ارز قاچاق از طریق یک فروند لنج باری به بندر پارسیان مطلع شدند.

وی ادامه داد: پس از هماهنگی‌های لازم با مراجع قضایی، تیمی از ماموران باتجربه پلیس امنیت اقتصادی به محل اعزام و در بازرسی از این لنج باری در بندر «شیوء» پارسیان، ۲۱۴ دستگاه ماینر قاچاق کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی هرمزگان با اشاره به اینکه ارزش دستگاه‌های کشف‌شده افزون‌بر ۳۷۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد: در این عملیات یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
img img
خـبر فوری:

تعویق تمامی امتحانات نهایی استان‌های جنوبی تا پایان شرایط ویژه