06

اسفند

1404


سلامت

07 خرداد 1404 22:19 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، محمدرضا ظفرقندی روز چهارشنبه در اجلاس مدیران بازرسی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، افزود: باید با نگاهی کریمانه، حفظ حرمت و احترام بیمار، به درخواست و شکایت های آنها در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رسیدگی کنیم.

وی اظهار کرد: صداقت در گفتار و شفافیت در رفتار برای مواجهه بیمار بسیار مهم است مثلا اگر در بیمارستانی مشکل کمبود پرستار داریم باید صادقانه موضوع را با مردم در میان بگذاریم به طور قطع شاهد همراهی و محبت ارباب رجوع خواهیم بود.

ظفرقندی با اشاره به مشکل کمبود پرستار در حوزه بهداشت و درمان کشور، گفت: جذب پرستار از طریق آزمون استخدامی که به زودی برگزار خواهد شد و همچنین افزایش خدمات حمایتی و رفاهی به کادر درمان، از جمله اقدامات انجام شده در این دولت به منظور ارتقای خدمات بهداشت و سلامت است.

وی با تاکید بر اینکه در بازرسی و رسیدگی به شکایات باید بیطرف باشیم، گفت: مهم ترین اصل در مسیر حل مشکلات، شناسایی موانع و تلاش برای رفع آن است که در واقع حکم پیشگیری قبل از درمان را دارد اما اگر مفسده ای رخ داد، بازرسی باید به سرعت به آن رسیدگی کند.

وی تصریح کرد: در مسیر رضایتمندی مردم و بیماران و بهبود شرایط ضروری است که با همفکری و تعامل، راهکارهایی بیابیم تا کار مردم را بهتر و موثرتر پیش ببریم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه بدانیم بازرسی امکانی برای بهبود عملکرد، حفظ کرامت انسانی و شفافیت برای خدمت صادقانه است، افزود: «پیش‌بینی، پیشگیری و اصلاح عملیاتی» به عنوان سه مرحله اصلی کار همواره باید مورد توجه بازرسان قرار داشته باشد.

ظفرقندی ادامه داد: برای دستیابی به هدف اصلی در نظام سلامت که همانا ارتقای کیفی خدمات است، برنامه محوری یک ضروت محسوب می شود و داشتن فکر، خلاقیت و امکانات برای برنامه‌ریزی هم اهمیت دارد.

دیدگاه ها (0)
img

پرفسور عبدالمجید ارفعی درگذشت

شروع واریز مرحله هفتم وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی

بررسی صلاحیت ۴۹ داوطلب انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در هرمزگان

تعویق آزمون دستیاری منتفی است/داوطلبان ذهنشان را درگیر حواشی نکنند

اسامی داوران هفته ۲۳ لیگ برتر فوتبال اعلام شد

شرط استفاده از هوش مصنوعی در تحقیقات علوم پزشکی/تدوین دستورالعمل جدید می‌شود

توقف حفاری‌های شهری و عملیات جاده ای در هرمزگان از ۲۲ اسفند

آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان بدون کنکور مرحله تکمیل ظرفیت 1404

شارژ اعتبار کالابرگ برای دهک‌های یک تا چهار از 15 اسفند آغاز می‌شود

پیش‌ثبت‌نام مدارس غیردولتی ۲۰ درصد از کل شهریه است

فعالیت۳۵۰۰ پایگاه اورژانس در نوروز۱۴۰۵/آمادگی کامل برای پوشش حوادث جاده‌ای و سلامت مسافران

کشف ۱۶۱ هزار عدد قرص و داروهای ضدعفونی کننده غیرمجاز

یگان حفاظت شیلات قشم و بندرعباس، ۳ شناور متخلف را توقیف کردند

آغاز فرآیند «مرحله عملی آزمون ملی دندانپزشکی» دانش‌آموختگان خارج کشور از نهم اسفند

تکالیف اجباری نوروزی برای دانش‌آموزان ممنوع شد

خـبر فوری:

بازگشت سرمای خشن از شمال‌غرب کشور؛ افت محسوس دما و احتمال برف در ارتفاعات