17

تیر

1405


اقتصادی

25 خرداد 1404 11:42 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل از بانک مرکزی، با توجه به شرایط ویژه کشور، خزانه جواهرات ملی از روز یکشنبه (۲۵ خرداد) تا اطلاع بعدی تعطیل است و امکان بازدید عموم از این مجموعه میسر نیست.

به گزارش ایرنا، خزانه جواهرات ملی در تهران، میدان امام خمینی(ره)، خیابان فردوسی، نرسیده به چهارراه استانبول، نبش کوچه بانک مرکزی ساختمان بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران واقع شده است.

گفتنی است گنجینه بی‌مانند «خزانه جواهرات ملی» مجموعه‌ای از گرانبهاترین جواهرات جهان است که طی قرون و اعصار بدین صورت فراهم آمده است. هر قطعه از این جواهرات، گویای بخشی از تاریخ پرفراز و نشیب ملت بزرگ ایران و مبین ذوق و خلاقیت‌های هنری مردم این مرز و بوم است که خاطرات تلخ و شیرین شکست‌ها، پیروزی‌ها، غرور و خودنمایی‌ها و فرمانفرمایی همراه با زور و نخوت زمامداران گذشته را تداعی می‌کند.

اهمیت جواهرات موجود در «خزانه جواهرات ملی» به ارزش اقتصادی آن محدود نمی‌گردد، بلکه نمایانگر ذوق و سلیقه صنعتگران و هنرمندان ایران در دوره‌های مختلف تاریخ و به عنوان میراث تاریخی، هنری، نماینده هنرهای مستظرفه کشور پهناور ما است.

دیدگاه ها (0)
img
img

عدالت آموزشی در سایه تهدیدات جنگی؛ چرا جان دانشجویان هرمزگانی نادیده گرفته می‌شود؟

عراقچی: پاسخ ما در مقابل سخنان رکیک، عمل ما است

غریب‌آبادی: با ترامپ قاتل باید با زبان خودش صحبت کرد

زمان مجلس ختم رهبر شهید به تعویق افتاد

سخنگوی وزارت خارجه: آمریکا ساختار توافق را نقض کرده ‌است

لاشه هواپیمای ناپدید شده پاکستان پیدا شد

برگزاری مجدد امتحانات ۲۰ و ۲۱ تیرماه دانشگاه آزاد برای شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع

تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های نهایی ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی

تعویق امتحانات نهایی منتفی شد؛ دانش‌آموزان طبق برنامه آماده شوند

معرفی بانک‌های عامل فروش ارز اربعین

مسی:وقتی مثل قبل نمی‌دوم، هم‌تیمی‌هایم جایم را پر می‌کنند/ فکر می‌کردم تیم را ناامید کردم!

3 عضو جدید به کادر فنی کشتی آزاد جوانان اضافه شد

تمامی معابر و خیابان‌ها منتهی به حرم رضوی مسدود است

آمادگی کامل بهشت رضای مشهد برای میزبانی از زائران مراسم تشییع رهبر شهید

جزییات واریز یارانه تیر 1405 اعلام شد

img
خـبر فوری:

همه زیرساخت‌ها سالم است، اما یک پرواز لغو شد