18

تیر

1405


سیاسی

بین الملل

25 خرداد 1404 13:58 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، رسانه آمریکایی در مقاله‌ای با بررسی عملکرد موشکی ایران در روزهای اخیر و آمارهای موجود از انبارهای نظامی جمهوری اسلامی، گزارش داد که قدرت موشکی ایران، آرامش را از خاطر سران رژیم اشغالگر صهیونیستی سلب کرده است.

به گزارش نیویورک‌تایمز، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرده است که تجاوز گسترده علیه ایران که از بامداد جمعه آغاز شده‌اند، برای مقابله با ۲ «تهدید موجودیتی» علیه این رژیم ضروری هستند.

در کنار برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران که نتانیاهو سال‌ها نسبت به آن هشدار داده، اکنون یک تهدید جدید نیز مطرح است: موشک‌های بالستیک ایران.

به گزارش رسانه آمریکایی، در روزهای اخیر بیش از ۲۰۰ موشک از سوی ایران به مواضع رژیم اشغالگر در اراضی اشغالی شلیک شده است.

سخنگوی ارشد ارتش رژیم صهیونیستی در روز شنبه اذعان کرد که سامانه‌های پدافند هوایی این رژیم نفوذناپذیر نیستند. در همین راستا، نیویورک‌تایمز می‌نویسد: «اسرائیل همچنان از ظرفیت ایران برای یک انتقام شدید، می‌ترسد.»

نتانیاهو در بیانیه ویدیویی جمعه شب خود مدعی شد که ایران تولید موشک را تسریع کرده و قصد دارد ماهانه ۳۰۰ موشک بالستیک بسازد؛ رقمی که در ۶ سال می‌تواند به ۲۰ هزار موشک برسد. او هر موشک را همچون «اتوبوسی پر از مواد منفجره» توصیف کرد که آماده است تا بر سر شهرهای این رژیم خراب شود.

ارتش رژیم صهیونیستی تاکنون آمار دقیقی از تعداد موشک‌هایی که رهگیری شده‌اند یا از سامانه‌های دفاعی عبور کرده‌اند منتشر نکرده، اما دفتر نخست‌وزیر این رژیم روز شنبه اعلام کرد که در ۱۷ نقطه، موشک‌ها به زمین برخورد کرده‌اند. برخی از این موشک‌ها به تل‌آویو و حومه آن اصابت کرده‌اند. شنبه شب نیز حملات سنگینی به سوی شهر حیفا و مناطق اطراف آن انجام شد. در این حملات، چندین صهیونیست کشته و مجروح شده‌اند.

نیویورک‌تایمز: اسرائیل از قدرت موشکی ایران وحشت‌زده است

تخریب در اراضی اشغالی بر اثر پاسخ موشکی ایران

بعد از ظهر شنبه نیز موشک‌هایی به سمت شهر بندری حیفا شلیک شد که بزرگ‌ترین پالایشگاه نفت رژیم صهیونیستی در آن منطقه قرار دارد.

به گزارش نیویورک‌تایمز، ارتش رژیم صهیونیستی مدعی هدف قرار دادن انبارهای موشک بالستیک و پرتابگرهای موشکی ایران شده، اما رسانه آمریکایی به نقل از مقامات نظامی و کارشناسان گزارش می‌دهد: «ایران همچنان صدها موشک در اختیار دارد — شاید تا ۲۰۰۰ موشک — که برد آن‌ها به اسرائیل می‌رسد.»

«تال اینبار» کارشناس امور فضایی و موشکی می‌گوید توان موشکی ایران برای رژیم صهیونیستی غیرمنتظره و جدید نبوده است، زیرا این رژیم پیش‌تر در ۲ نوبت هدف حملات موشکی سنگینی از سوی ایران قرار گرفته بود؛ حملاتی که در پاسخ به بمباران اهداف ایرانی یا وابسته به ایران توسط این رژیم انجام شدند.

با این حال، آنچه رسانه آمریکایی گزارش می‌دهد که آنچه صهیونیست‌ها را غافلگیر کرده، تعداد موشک‌هایی است که به‌صورت همزمان در آسمان اراضی اشغالی ظاهر شده‌اند. این تحلیلگر همچنین نخستین استفاده ایران از موشک سوخت جامد «حاج قاسم» را پدیده‌ای نو در جریان این درگیری می‌داند؛ موشکی که نیازی به سوخت‌گیری پیش از پرتاب ندارد و می‌تواند سال‌ها در زیر زمین باقی بماند تا در صورت نیاز، تنها ظرف چند دقیقه به حالت عملیاتی درآید.

دیدگاه ها (0)
img
img

راهداران هرمزگان مسیرهای ایمن‌تری ساختند

گاردین: سران ناتو در نشست آنکارا توافق کردند درباره فوتبال با ترامپ حرف نزنند

بزرگ‌ترین بازار پذیرش رمزارز جهان در آستانه محدودیت‌های جدید است

14 شهید و 78 ‌مصدوم در حملات آمریکا به 5 استان کشور

ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه ها و مراکز راهبردی آمریکا در منطقه

جام جهانی رکورد جستجو در گوگل را شکست

آمریکا در پی محدود کردن استفاده شرکت‌ها از هوش مصنوعی چینی

پیام قدردانی عراقچی از مردم و دولت عراق

عیادت فرماندار سیریک از مجروحان حمله موشکی سحرگاه چهارشنبه

اقدام کم‌سابقه ناسا برای حفاظت از طبیعت؛ واگذاری جنگل مریلند

هواپیمای حامل پیکر رهبر شهید فرودگاه نجف را به مقصد مشهد ترک کرد

افزایش دما از هفته آینده؛ خلیج‌فارس متلاطم می‌شود

تداوم کاهش قیمت طلا در بازار جهانی

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۸ تیر؛ هر گرم ۱۷ میلیون و ۸۸۳ هزار تومان

شهادت یکی از پرسنل آتش‌نشانی در پی حمله به تأسیسات فرودگاه ایرانشهر

img
خـبر فوری:

فرودگاه‌های هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد