26

تیر

1405


اجتماعی

14 تیر 1404 17:47 0 کامنت

به گرارش صبح ساحل، مهدی رمضانی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از آغاز مجدد فروش بلیت پس‌از بازگشایی فضای آسمان ایران خبر داد و گفت: با بازگشایی دفاتر و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، نظارت بر فرآیندها در حال انجام است و در حال حاضر، هیچ اختلالی در فروش بلیت مشاهده نمی‌شود.
وی افزود: بلیت‌هایی که مسافرین پیش از جنگ تحمیلی تهیه کرده بودند، مشمول استرداد وجه هستند. تاکنون حدود ۸۵ درصد بازپرداخت انجام شده و تنها ۱۵ درصد باقی مانده که در کوتاه‌ترین زمان ممکن تسویه خواهد شد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به راهکارهای پاسخگویی به مطالبات مسافران بیان کرد: در صورت وجود هرگونه مشکل یا درخواست در خصوص پرواز، بلیت یا دفاتر فروش به سامانه سازمان هواپیمایی کشوری در بخش حقوق مسافر مراجعه کنند. بخش ثبت درخواست در سایت فعال بوده و امکان بارگذاری بلیت و اطلاعات مرتبط فراهم شده است، موضوعات ثبت‌شده با سرعت پیگیری و نتیجه به اطلاع متقاضی می‌رسد.

هشدار درباره فروش بلیت توسط سایت‌های غیرمجاز
رمضانی با هشدار به مسافران درباره خرید بلیت هواپیما از سایت‌های نامعتبر، گفت: در حال حاضر فروش بلیت پروازهای خارجی به‌صورت کامل آزاد شده و برای عموم مردم امکان‌پذیر است، اما لازم است مردم فقط از دفاتر و سایت‌هایی بلیت تهیه کنند که در سایت رسمی سازمان هواپیمایی کشوری معرفی شده‌اند.

وی ادامه داد: در شرایط فعلی که درخواست سفرها بالاست، برخی سایت‌ها یا اشخاص اقدام به فروش بلیت‌های غیرمجاز و با قیمت‌های نامتعارف می‌کنند که لازم است مردم نسبت به این موضوع آگاه باشند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در ادامه با اشاره به زمان‌بندی مجاز پروازها تأکید کرد: ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پروازها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر است. اگر بلیتی برای ساعات بعد از ۱۸ فروخته شود، به‌هیچ‌وجه معتبر نیست، چراکه در حال حاضر پروازی بعد از این ساعت وجود ندارد.

وی با اشاره به اطلاع‌رسانی‌های مستمر سازمان هواپیمای کشوری، افزود: بارها این موضوع را اعلام کرده‌ایم و از طریق پاسخگویی تلفنی نیز در حال اطلاع‌رسانی به مردم هستیم. فروش بلیت باید با تطابق کامل با ساعت فعالیت فرودگاه‌ها انجام شود.

دیدگاه ها (0)
img
img

وزارت نیرو: مردم برای کمک به تامین پایدار برق استان‌های جنوبی، هر خانواده یک ساعت کولر خود را خاموش کند

قیمت بلیت اتوبوس مسیرهای اربعین مشخص شد

هشدار سازمان اهدای خون از انتشار فراخوان‌های غیررسمی/ تأمین نیاز خونی مجروحان حوادث اخیر

یک نفتکش مورد اصابت موشک آمریکایی قرار گرفت

سازمان راهداری: تمام محورهای مواصلاتی کشور باز است

نوجوانان جودوی ایران در آسیا؛ حکیمی طلایی شد

نیروی دریایی سپاه: آمریکایی‌ها هر لحظه خود را به ساعت صفر نزدیکتر می‌کنند

در پاییز امسال بارش‌ها در کشور فراتر از نرمال خواهد بود

اطلاعیه راه‌آهن درباره نحوه جابه‌جایی مسافران در مسیر ریلی بندرعباس

تشکیل پرونده در خصوص حمله دشمن آمریکایی به یک پست محیط‌بانی حاجی آباد

داوران رده‌بندی و فینال جام جهانی ۲۰۲۶ مشخص شدند

انهدام جنگنده‌ها و سوخت‌رسان‌های آمریکایی مستقر در اردن

برخورد پلیس فتا با کانال‌های مدعی فروش سوالات امتحانات نهایی

حادثه دریایی در سواحل جنوبی یمن/ توقیف یک کشتی در «المکلا»

افزایش دوباره قیمت نفت

img
خـبر فوری:

ادارات هرمزگان در روز سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل شد