11

تیر

1405


اجتماعی

16 تیر 1404 13:46 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل؛ سرهنگ محمدرضا افراز، سرپرست معاونت مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا، با تاکید بر اینکه مقابله با سرقت عزمی همگانی را می‌طلبد، اظهار داشت: اجرای مرحله اول طرح مبارزه با سرقت‌های خرد، به مدت سه روز در استان‌های سراسر کشور با محوریت پلیس آگاهی به منظور پیشگیری و مقابله با آن به مرحله اجرا درآمد.

وی با بیان اینکه امنیت محصول یک فرآیند اجتماعی است که همه مردم باید در این راستا به پلیس کمک کنند، افزود: در این طرح ۳ روزه با انجام اقدامات پلیسی و در عملیات‌های جداگانه، ۶۸۹ سارق و ۴۶ مال خر در سطح کشور شناسایی و دستگیر شدند.

سرپرست معاونت مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه این طرح در اواخر خردادماه سال جاری اجرا شد، تصریح کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده کارآگاهان ۱ هزار و۹۴ فقره انواع سرقت را نیز کشف کردند که سارقان به همراه مال‌خران برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

وی با اشاره به اینکه متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند، خاطرنشان کرد: هدف پلیس برقراری نظم و انضباط شهری و افزایش امنیت و آرامش مردم است که با مخلان نظم و امنیت عمومی مماشاتی نخواهد داشت.

سرهنگ افراز با تاکید بر رعایت اصول و نکات پیشگیری از سرقت توسط مردم خاطرنشان کرد: اجرای این چنین طرح‌ها تا رسیدن به نتایج مطلوب و فراهم کردن بیش از پیش آرامش شهروندان ادامه خواهد داشت که هموطنان می‌توانند از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به مرکز فوریت‌های پلیس اطلاع رسانی و پلیس را در تأمین امنیت جامعه یاری کنند.

دیدگاه ها (0)
img
img

هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان؛ فعالیت سامانه مونسونی تشدید می‌شود

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد

موسیقی «الوداع» در رثای رهبر شهید امّت تولید شد

لغو اعزام کشتی های آلمانی به تنگه هرمز؛ مین روبی متوقف شد

محدودیت برق شهرک‌های صنعتی نباید بیش از یک روز در هفته باشد

اعلام جزئیات مراسم اقامه نماز و تشییع رهبر شهید

تصویب مقدماتی ممنوعیت پخش اذان در قدس اشغالی

جزئیات ارتباطی زائران اربعین اعلام شد/ از مکان‌یابی آنلاین موکب‌ها تا ارائه ارز در پیام‌رسان‌ها

آمادگی پست برای رسیدگی سریع به اشیای مفقودی شرکت‌کنندگان مراسم تشییع

بخشنامه تعطیلات هفته آینده دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد

محدودیت‌های ترافیکی از ۱۰ تا ۲۰ تیر اعلام شد

غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است

درخواست فوری فوتبال ایران از AFC

توزیع کارت شناسایی میان زائران مراسم تشییع رهبر شهید

بازنشستگان مراقب تماس‌های کلاهبرداری باشند

img
خـبر فوری:

نحوه فعالیت بانک‌ها در روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر