ورزشی
دختر هرمزگانی قهرمان تپانچه بادی بزرگسالان کشور شد.
به گزارش صبح ساحل، دختر هرمزگانی در مسابقات تپانچه بادی کشور با صعود به فینال و کسب مقام نخست در کشور خوش درخشید.
مرحله دوم مسابقات آزاد قهرمانی کشور بانوان در رشتههای تفنگ و تپانچه بادی، با عنوان یادواره شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، در سالن تیراندازی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد و بانوان تیرانداز هرمزگانی با عملکردی درخشان، افتخارآفرین شدند.
در این رقابتها، سامیه یاسی، نماینده استان هرمزگان در ماده تپانچه بادی بزرگسالان، با صدرنشینی در مرحله مقدماتی، به عنوان نفر اول راهی فینال شد و در رقابت پایانی با حفظ تمرکز و مهارت بالا، موفق به کسب مقام نخست کشور شد.
این قهرمانی ارزشمند، افتخاری بزرگ برای ورزش تیراندازی هرمزگان و نشاندهنده سطح بالای آمادگی و توانمندی بانوان تیرانداز استان است.
پرستش عباسلو در ماده تپانچه بادی نوجوانان با صعود به فینال، عملکردی قابل توجه از خود به جا گذاشت و در جایگاه ششم کشور ایستاد.
سایر نمایندگان استان حدیثه حیدری در تپانچه بادی بزرگسالان، فاطمه شهبازی در تپانچه بادی جوانان، ستایش عباسلو در تفنگ بادی جوانان و درسا رخشبهار در تفنگ بادی نوجوانان در این رقابتها و کسب تجربه ملی، روند رو به رشد خود را تثبیت کردند.
جدیدترین اخبار
پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بیسابقه خواهد بود
ترکیه: ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات صدراعظم آلمان علیه ایران
برد پر گل تیم ملی فوتسال ایران مقابل مالزی
زمین لرزه ۴.۱ ریشتری حوالی بندر مقام هرمزگان
صدرنشینی شباب الاهلی با پاس گل سعید عزتاللهی
هرمزگان قلب تپنده اقتصاد دریایی ایران است
مقام امنیتی هند با لاریجانی دیدار کرد
نامزدهای جشنواره شعر فجر معرفی شدند
سپاهان و گل گهر به تساوی رضایت دادند
افزایش جدید قیمت خودرو قانونی نیست
اینترنت به حالت عادی بازگشت
گفتگوی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات منطقه
ایران آماده گفتوگو بر اساس احترام و منافع متقابل است
اولویت ما دفاع از ایران است