نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: وزیر ارتباطات درباره برنامه خود برای حمایت از کسب و کارهای آسیبدیده به مجلس توضیح داد.
به گزارش صبح ساحل؛ نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس ضمن تشریح جزئیات نشست امروز این کمیسیون با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تدوین بسته حمایتی توسط این وزارتخانه برای جبران خسارات کسب و کارهای آسیب دیده از قطعی مکرر اینترنت در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خبر داد.
سید جواد حسینی کیا در تشریح جزئیات دستور کار یکشنبه ۲۲ تیرماه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، گفت: مهمترین دلیلی که از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای حضور در نشست امروز دعوت به عمل آوردیم این بود که در جنگ تحمیلی ۱۲روزه برخی کسب و کارها به دلیل قطعی مکرر اینترنت دچار آسیب شدند.
نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: وزیر گزارشی از اتفاقاتی که در حوزه سایبری، امنیت شبکه ها و تکمیل شبکه ملی اطلاعات در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه افتاده بود، ارائه و به سوالات نمایندگان در این زمینه پاسخ داد.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: وزیر ارتباطات به این نکته اشاره کرد که در حال تهیه بسته حمایتی هستند تا کسب و کارهایی که از طریق فضای مجازی فعالیت دارند و در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به دلیل قطعی اینترنت دچار آسیب شدند، حمایت شوند و دولت در مصوبات حمایتی خود آنها را لحاظ کند.
نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، افزود: در نهایت قرار بر این شد که یک نشست تکمیلی در خصوص بررسی زیرساخت های اقتصاد دیجیتالی برگزار شود.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
جنگ ایران باید پایان یابد
قدردانی رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم و همراهی جهانی در آیین تشییع رهبر شهید
تغییر ساعت برخی قطارهای خروجی از مشهد
لفاظیهای مقامات صهیونیست علیه ایران
رواق دارالذکر؛ محل تدفین رهبر شهید انقلاب
انتقال مسافران قطارهای متوقف شده مشهد با بهرهگیری از ۷۰ دستگاه اتوبوس
افشاگری نیویورکتایمز از محدودیت دسترسی به تصاویر ماهوارهای در پوشش اخبار جنگ علیه ایران
پس از پایان مهلت، سلاح در اختیار دولت خواهد بود
تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
شرکت بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق
حمله هوایی دشمن به شیراز تکذیب شد
۱۰۰ درصد جرایم مالیاتی ناشی از اختلال بانکها بخشیده شد
پرداخت سود سپردههای بانکی با رفع اختلالها
شهادت ۳ هموطن در حمله آمریکا به اسکله صیادی سیریک