11

تیر

1405


اجتماعی

26 تیر 1404 10:19 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، در راستای ارتقاء ایمنی و حفظ منظر راه، عملیات پاکسازی حاشیه محور میناب – دو راهی توسط نیروهای راهداری میناب اجرا شد. این اقدام با هدف حذف زباله، خار و خاشاک، سنگ و موانع موجود در حریم راه صورت گرفت تا تردد خودروها در شرایط ایمن‌تری انجام شود و دید رانندگان نیز افزایش یابد.
عباس شبانی، رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان میناب، با اشاره به نقش مهم نگهداری مستمر حریم راه‌ها در کاهش حوادث جاده‌ای گفت: «پاکسازی حاشیه جاده نه‌تنها در زیبایی منظر مسیر مؤثر است، بلکه نقش مهمی در ایمن‌سازی و کاهش خطرات ناشی از ورود ناگهانی احشام و دیگر موانع به جاده دارد.»
همچنین در ادامه اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از تصادفات ناشی از برخورد با شتر و دام‌های رهاشده، تیم‌های گشت راهداری میناب اقدام به دور کردن احشام از حریم راه در محور میناب – دو راهی کرده‌اند. این عملیات در پاسخ به گزارش‌های مردمی و رصد میدانی انجام شده و همچنان به‌صورت مستمر ادامه دارد.
شبانی در ادامه افزود: «در سال‌های اخیر با هماهنگی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، شبرنگ‌هایی جهت نصب بر گردن شترها میان دامداران توزیع شده است. اما متأسفانه برخی ساربان‌ها از نصب این تجهیزات ایمنی خودداری کرده یا به‌درستی از آن استفاده نمی‌کنند که این موضوع می‌تواند منجر به حوادث ناگوار جاده‌ای شود.»
رئیس راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان میناب در پایان با تأکید بر نقش همکاری مالکان احشام، خاطرنشان کرد: «از همه ساربانان و دامداران محترم تقاضا می‌شود با رعایت نکات ایمنی، از رهاسازی دام در نزدیکی محورهای مواصلاتی پرهیز کرده و نسبت به استفاده از شبرنگ‌های ایمنی اقدام نمایند. ایمنی جاده یک مسئولیت جمعی است و مشارکت دامداران در این زمینه، نقش کلیدی در حفظ جان خود و دیگر کاربران جاده دارد.»
رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای میناب همچنین به رانندگان و کاربران جاده‌ای توصیه کرد: «با توجه به احتمال حضور احشام در برخی از محورهای روستایی و فرعی، لازم است رانندگان به‌ویژه در ساعات شب و اوایل صبح با احتیاط بیشتری رانندگی کرده، سرعت مطمئنه را رعایت کرده و توجه ویژه‌ای به تابلوهای هشداردهنده داشته باشند.»
اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان میناب اعلام کرد که روند گشت‌زنی و اقدامات ایمن‌سازی در این محور ادامه داشته و در صورت مشاهده تردد احشام در مسیر، اقدامات قانونی لازم در خصوص مالکین بی‌توجه انجام خواهد گرفت.

دیدگاه ها (0)
img
img

هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان؛ فعالیت سامانه مونسونی تشدید می‌شود

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد

موسیقی «الوداع» در رثای رهبر شهید امّت تولید شد

لغو اعزام کشتی های آلمانی به تنگه هرمز؛ مین روبی متوقف شد

محدودیت برق شهرک‌های صنعتی نباید بیش از یک روز در هفته باشد

اعلام جزئیات مراسم اقامه نماز و تشییع رهبر شهید

تصویب مقدماتی ممنوعیت پخش اذان در قدس اشغالی

جزئیات ارتباطی زائران اربعین اعلام شد/ از مکان‌یابی آنلاین موکب‌ها تا ارائه ارز در پیام‌رسان‌ها

آمادگی پست برای رسیدگی سریع به اشیای مفقودی شرکت‌کنندگان مراسم تشییع

بخشنامه تعطیلات هفته آینده دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد

محدودیت‌های ترافیکی از ۱۰ تا ۲۰ تیر اعلام شد

غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است

درخواست فوری فوتبال ایران از AFC

توزیع کارت شناسایی میان زائران مراسم تشییع رهبر شهید

بازنشستگان مراقب تماس‌های کلاهبرداری باشند

img
خـبر فوری:

اختلال موقت در خدمات مرکز «فراد» بانک رفاه به دلیل ارتقای زیرساخت‌های ارتباطی