شب گذشته (۹ مرداد) فردی با ورود به منزل مسکونی دادستان رفسنجان در شهر کرمان، با سلاح سرد (چاقو) به او حمله کرد.
به گزارش صبح ساحل، رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: شب گذشته (۹ مرداد) فردی با ورود به منزل مسکونی دادستان رفسنجان در شهر کرمان، با سلاح سرد (چاقو) به او حمله کرد.
حجتالاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی جمعه ۱۰ مرداد در تشریح جزئیات این حادثه گفت: این فرد ساعت ۲۲:۴۵ با مراجعه به منزل دادستان و با طرح بهانهای، وارد خانه شد و بلافاصله با ضرباتی به ناحیه گردن و کتف او وارد کرد و پس از ارتکاب این اقدام، از محل متواری شد.
وی ادامه داد: دادستان رفسنجان بلافاصله به بیمارستان منتقل شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت. وضعیت جسمانی وی اکنون مساعد و حال عمومیاش رضایتبخش گزارش شده است.
به این مطلب امتیاز دهید:
نظرسنجی
جدیدترین اخبار
شکست گلگهر مقابل المحرق بحرین
کشف ۱۰ میلیارد ریال نهاده دامی قاچاق در قشم
پیش از انتخابات اسرائیل به دنبال حمله مجدد به ایران نیستم
دیدار رؤسای کل بانکهای مرکزی ایران و پاکستان
تسهیل فرایندهای گمرکی برای کاهش معطلی کامیونها
هشدار رئیس پلیس راه فراجا درباره تردد اتوبوسهای دارای نقص فنی
پرسپولیس با توقف مقابل خیبر به صدر جدول رفت
روسیه: آمادهایم اورانیوم غنیشده ایران را منتقل کنیم
گفتگوی تلفنی عراقچی با رییس جمهور لبنان
پرفسور احسان کامرانی عضو فرهنگستان علوم ایران شد
ریاض محرز حریف استقلال در لیگ نخبگان آسیا
دوره رایگان آموزش هوش مصنوعی برای معلمان آغاز شد
رئیسجمهور پاکستان خواستار خویشتنداری واشنگتن و تهران شد
شمار شهدای جنگ غزه به ۷۴ هزار و ۳۹۲ نفر رسید
گفتگوی وزرای خارجه عمان و پاکستان درباره تنگه هرمز
سلام، من دستیار هوشمند گروه رسانه ای صبح ساحل هستم
از خبر، عکس، ویدئو، PDF روزنامه، هواشناسی، اوقات شرعی، تقویم و ساعت سایت بپرسید. گفتگو روی همین دستگاه ذخیره میشود.