12

تیر

1405


اجتماعی

21 مرداد 1404 13:11 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، مجتبی قهرمانی، رییس کل دادگستری هرمزگان گفت: منطقه ویژه اقتصادی پارسیان هنوز به طور کامل در سطح کشور معرفی نشده و خروجی‌های ملموسی برای مردم نداشته است و هر آنچه که می‌تواند باعث پیشرفت پروژه‌ها و بهبود شرایط مردم پارسیان شود، باید با جدیت اجرا شود تا به نتایج ملموس و مؤثری منجر شود.

این مقام قضایی در ادامه بر لزوم شفافیت در ارائه آمار، قراردادها، مناقصات و زمان‌بندی اجرای پروژه‌ها تأکید و خاطرنشان کرد: شرکت‌های بزرگ استان باید به مسئولیت‌های اجتماعی خود در حوزه‌های فرهنگی، ورزشی و بهداشتی توجه بیشتری داشته باشند.

قهرمانی از مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارسیان خواست با ورود حقوقی به موضوع پروژه‌های راکد، زمینه پیشرفت منطقه و رفاه مردم پارسیان را فراهم کند.

وی ادامه داد: برخی به اسم سرمایه‌گذار در گذشته اراضی منطقه را انباشت کرده‌اند ولی تاکنون پیشرفت فیزیکی در این اراضی مشاهده نمی‌شود که بر این اساس در می‌توان از طریق حقوقی این اراضی را بازپس گرفت و در اختیار سرمایه‌گذاران توانمند قرار داد و دستگاه قضایی نیز پشتیبان توسعه اقتصادی و صنعتی به نفع مردم پارسیان است.

دیدگاه ها (0)
img
img

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

موکب‌های زنجیره‌ای برای خدمت‌رسانی به عزاداران برپا می‌شود

محل شهادت شهدای پرواز ۶۵۵ گلباران می‌شود

خروج کالای ته لنجی از استان هرمزگان نیازی به مجوز ندارد

بلومبرگ: کشورهای اروپایی با پرداخت عوارض تنگه هرمز موافقت کرده‌اند

احتمال تغییر زمان برگزاری جام جهانی از تابستان به زمستان

شرق هرمزگان در انتظار رگبار، گردوخاک و وزش باد شدید

آغاز واریز اعتبار 2 میلیون تومانی «کارت امید مادر» از ۱۲ تیر

دستور پزشکیان برای بسیج ظرفیت‌های ملی برای تشییع باشکوه رهبر انقلاب

قهرمانی آسیا برای فرنگی‌کاران جوان ایرانی/ پنج طلا، یک نقره و سه برنز در پاتایا

جزئیات ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع اعلام شد

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید