18

تیر

1405


سیاسی

01 شهریور 1404 13:48 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل،  دونالد ترامپ در گفتگو با خبرنگاران، نگرانی‌های امنیتی دو حزبی در مورد تیک تاک را رد کرد و گفت دولتش مراقب هرگونه مشکلی خواهد بود. او گفت که با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، در زمان مناسب صحبت خواهد کرد.

پس از تصویب قانونی در سال ۲۰۲۴ که تیک تاک را ملزم به توقف فعالیت تا ۱۹ ژانویه امسال یا واگذاری دارائی هاش در آمریکا می کرد، بارها تصمیم گرفته که این مهلت را اجرا نکند. او اخیراً مهلت را تا ۱۷ سپتامبر تمدید کرد.

در این میان کاخ سفید روز سه‌شنبه هفته گذشته نیز به این پلتفرم اجتماعی پیوست.

او به خبرنگاران گفت: من با رئیس جمهور چین در این باره صحبت نکرده ام. در این میان تا زمانیکه پیچیدگی اوضاع برطرف شود، ما مهلت فعالیت تیک تاک را کمی طولانی تر می کنیم. ترامپ بدون نام بردن از هیچ فرد یا شرکتی افزود: ما خریداران آمریکایی زیادی داریم که می‌خواهند آن را بخرند.

ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا نگران حریم خصوصی یا امنیت ملی است، گفت: واقعاً نگران نیستم. فکر می‌کنم خیلی بیش از حد به آن بها داده شده است. من طرفدار تیک‌تاک هستم.

طبق قانونی که سال گذشته تصویب شد، بایت‌دنس ملزم است دارایی‌های تیک تاک در آمریکا را واگذار کند یا پیشرفت قابل توجهی در جهت فروش نشان دهد. ترامپ پس از به ورود دوباره به کاخ سفید. به عنوان رئیس جمهور در ۲۰ ژانویه سال. جاری، تصمیم گرفت قانون مذکور را اجرا نکند. برخی از قانون‌گذاران از این تأخیر انتقاد کرده‌اند و معتقدند که دولت او قانون و نگرانی‌های امنیت ملی مربوط به کنترل چین بر تیک‌تاک را نادیده می‌گیرد.

دیدگاه ها (0)
img
img

عیادت فرماندار سیریک از مجروحان حمله موشکی سحرگاه چهارشنبه

اقدام کم‌سابقه ناسا برای حفاظت از طبیعت؛ واگذاری جنگل مریلند

هواپیمای حامل پیکر رهبر شهید فرودگاه نجف را به مقصد مشهد ترک کرد

افزایش دما از هفته آینده؛ خلیج‌فارس متلاطم می‌شود

تداوم کاهش قیمت طلا در بازار جهانی

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۸ تیر؛ هر گرم ۱۷ میلیون و ۸۸۳ هزار تومان

شهادت یکی از پرسنل آتش‌نشانی در پی حمله به تأسیسات فرودگاه ایرانشهر

آموزشگاه زبان انگلیسی در گوهردشت کرج | راهنمای انتخاب کلاس زبان برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالان

قالیباف: زورگویی و بدعهدی دیگر بی‌هزینه نیست

سپاه: زیرساخت‌ها و تاسیسات مهم پایگاه های آمریکایی در کویت و بحرین مورد اصابت قرار گرفتند

شوامنی در آستانه تمدید ۵ ساله قرارداد با رئال مادرید

پایان مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در کربلای معلی

بلومبرگ: تردد دریایی در تنگه هرمز تقریباً متوقف شده است

تغییر ساعت مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد

عدالت آموزشی در سایه تهدیدات جنگی؛ چرا جان دانشجویان هرمزگانی نادیده گرفته می‌شود؟

img
خـبر فوری:

فرودگاه‌های هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد