13

تیر

1405


اجتماعی

01 شهریور 1404 15:41 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، محمد احمدی، مدیر عامل شرکت ملی پست ایران درباره عملکرد شرکت ملی پست ایران در اربعین تصریح کرد: مجموعه خدمات امسال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در برگزاری مراسم اربعین به لحاظ کمی و کیفی وضعیت رو به رشدی نسبت به سال گذشته داشت.

وی گفت: ما امسال در شرکت ملی پست بالغ بر یک میلیون و ۱۵۰ هزار گذرنامه زیارتی مخصوص اربعین را دریافت و توزیع کردیم و البته از اول تیر ماه هم ۵۳۰ هزار گذرنامه عادی توزیع کردیم که بخشی برای پیاده روی اربعین استفاده شد.

وی ابراز کرد: به واسطه خدمت به زائران حسینی و نذر خدمت، خدمات گذرنامه زیارتی با نرخ ترجیحی کاملاً متفاوت و یک سوم هزینه تمام شده دریافت شد.

مدیر عامل شرکت ملی پست ایران همچنین به اجرای خدمت پست یافته در شرکت ملی پست که هر ساله در ایام راهپیمایی اربعین اجرا می‌شود اشاره کرد و گفت: امسال هم مطابق سال‌های قبل بنا داشتیم لوازم گمشده زائران را در مسیر پیاده‌روی نجف به کربلا به صاحبانش برسانیم و به همین منظور ۴۰ نفر از همکاران در ۹ موکب مستقر شده و تغییراتی در سامانه نرم‌افزاری امسال ایجاد شد که علاوه بر اشیای گمشده افراد گمشده شامل کهنسالان و خردسالان را هم توانستیم ساماندهی کنیم.

وی گفت: بر همین اساس امسال سه هزار و ۳۰۰ مورد از لوازم مفقود شده به دستمان رسید که بخش قابل توجهی در مسیر پیاده‌روی نجف به کربلا تحول صاحبانش شد و بخشی هم به ایران ارسال شد که در حال توزیع و ارسال آن به صاحبانشان هستیم.

احمدی عنوان کرد: ما در این ایام از طریق پیام رسان بله، خدمات الکترونیکی در دستیار پستی این پیام رسان به مردم در قالب رهگیری گذرنامه‌های زیارتی و دیگر خدمات پستی ارائه کردیم و برآورد ما این است که توانستیم به لحاظ کیفیت انتظارات زائران و مردم را محقق کنیم.

دیدگاه ها (0)
img
img

کاهش ۲۶ درصدی قیمت فروش تخم‌مرغ در «سیمرغ»؛ آیا موج کاهش قیمت به صنایع غذایی می‌رسد؟

خدمت خادمیاران رضوی هرمزگان در مراسم وداع و تشییع «شهید ایران»

برنامه بازی‌های امشب جام جهانی/ آغاز مرحله یک‌هشتم نهایی

آمادگی کامل وزارت کار برای اسکان زائران و خدمات درمانی

بخشنامه فعالیت دستگاه‌های اجرایی در این هفته اعلام شد

کشف محموله ۲۸۱ کیلوگرمی حشیش در هرمزگان

پایان گروگان‌گیری در هرمزگان با آزادی ۲ نوجوان از دست آدم‌ربایان

شعب کشیک بانک‌ها فردا فعال هستند

بیانیه وزارت امور خارجه: راه رهبر شهید انقلاب اسلامی با قدرت ادامه خواهد یافت

تشییع پیکر مطهر آقای شهید ایران قطعا به‌طور زمینی انجام خواهد

توقیف قایق صیدغیر مجاز ترال در جاسک

کشتی قهرمانی جوانان آسیا؛ سه مدال به نام ایران ضرب شد

فردا، یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد

نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۸ صبح اقامه می‌شود

انهدام یک کیلومتر خط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل بندرعباس

img
خـبر فوری:

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت