14

تیر

1405


اجتماعی

03 شهریور 1404 16:44 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سیدیاسر رایگانی، مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی از تعامل سازمان با دستگاه‌های ناظر در خصوص قیمت‌گذاری تاکسی‌های اینترنتی خبر داد و گفت: فرایند قیمت‌گذاری باید منطبق با ضوابط و نرخ‌های مصوب باشد؛ شرایط خاص مانند ساعات پیک، وضعیت آب‌وهوا و خدمات جانبی قابل درک است، اما نباید بهانه‌ای برای گران‌فروشی باشد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی در خصوص وضعیت بازار برنج اظهار داشت: بیش از ۵۰ درصد برنج بازار داخلی، تولید داخل است که فاقد ضوابط مشخص قیمت‌گذاری است و نبود شفافیت در این حوزه باعث نابسامانی و دشواری در رسیدگی به تخلفات شده که در تعامل با وزارت جهاد، سازمان حمایت، وزارت صمت و مجلس به‌دنبال ایجاد سازوکار مشخص هستیم.

وی از جریمه بیش از ۸ هزار میلیارد تومانی شرکت ایران‌خودرو بابت گران‌فروشی خبر داد و تاکید کرد: روند رسیدگی به این پرونده در شعب تعزیرات کاملاً قانونی، غیرقابل تأثیر از فضاسازی رسانه‌ای، و در تعامل با مراجع ناظر ادامه دارد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به قرار تأمین صادره برای مدیران حقوقی ایران‌خودرو گفت: بر اساس این قرار، برخی مدیران این شرکت تا صدور رأی نهایی از فعالیت‌های مرتبط منع شده‌اند و فروش برخی اقلام نیز برای ایران‌خودرو ممنوع شده است.

رایگانی با بیان اینکه قیمت برنج وارداتی شفاف است، گفت: در حوزه برنج خارجی، با توجه به تخصیص ارز و نظارت بر توزیع، امکان رسیدگی دقیق‌تر وجود دارد و پرونده‌هایی نیز در این زمینه در حال رسیدگی است.

رایگانی با اشاره به گسترش گشت‌های مشترک و حضور فعال بازرسان تعزیرات در مناسبت‌های مختلف، از استمرار نظارت بر فروشگاه‌های زنجیره‌ای، به‌ویژه در ایام خاص، خبر داد و افزود: همکاری فروشگاه‌های زنجیره‌ای با دولت در توزیع کالاها قابل تقدیر است، اما در صورت تخلف، قطعاً با آن برخورد قانونی خواهد شد.

در بخش پایانی، موضوع نانوایی‌ها مورد توجه قرار گرفت که رایگانی با اشاره به گزارش‌های متعدد مردمی در خصوص تخلفات نانوایی‌ها از جمله گران‌فروشی، کم‌فروشی و عرضه خارج از نرخ مصوب گفت: متأسفانه موارد متعددی از تخلف مشاهده شده و برخی نانوایی‌ها به‌رغم دریافت آرد یارانه‌ای، قیمت مصوب را رعایت نمی‌کنند و درخواست ما از مردم این است که تخلفات را از طریق سامانه ۱۳۵ گزارش دهند تا بازرسی‌ها تسریع شود.

وی تأکید کرد: تا زمانی که یارانه به‌صورت غیرمستقیم پرداخت می‌شود و آرد دولتی در بازار جریان دارد، تخلفات در این حوزه ادامه‌دار خواهد بود. راهکار اصلی، شفاف‌سازی زنجیره توزیع و ارائه یارانه مستقیم به مردم است.

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد