12

تیر

1405


سلامت

29 شهریور 1404 12:42 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، در این روزها اگر سراغ واکسن آنفلوانزا را از داروخانه‌ها بگیرید، به شما می‌گویند تمام شده و باید منتظر بمانید تا توزیع محموله‌های جدید آغاز شود.

حجم زیادی از بازار واکسن آنفلوانزا در کشور توسط محموله‌های وارداتی از دو کشور هلند و فرانسه تأمین می‌شود و این در حالی است که تولید کننده داخلی نیز برای واکسن آنفلوانزا داریم که البته شرایط تزریق آن برای همه رده‌های سنی فراهم نیست و افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند واکسن ایرانی آنفلوانزا را تزریق کنند.

در سال‌های گذشته برای واردات واکسن آنفلوانزا، ارز اختصاص داده می‌شد و در نتیجه آن، قیمت آن هم برای متقاضیان تا حدود زیادی قابل قبول بود. اما، امسال این موضوع منتفی شد و واکسن وارداتی آنفلوانزا با ارز بازار وارد شده است. بر همین اساس، قیمت آن ۹۱۷ هزار تومان تعیین شده بود که البته این گرانی هم چندان اثرگذار نبود؛ به طوری که محموله اول که در سطح داروخانه‌ها توزیع شد، خیلی زود به پایان رسید.

گفته می‌شود کار توزیع محموله جدید واکسن‌های آنفلوانزا، در روزهای پایانی شهریور ۱۴۰۴ آغاز خواهد شد، اما آن طور که شنیده می‌شود؛ قیمت واکسن در محموله‌های جدید، دستخوش تغییر خواهد شد و در نتیجه آن، واکسن آنفلوانزا هم وارد بازی «گرانی» شده است.

هادی احمدی مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران گفت: با توجه به اینکه امسال واکسن‌های وارداتی با ارز آزاد خریداری شده اند، قیمت آن نیز افزایش یافته و شنیده می‌شود برای محموله جدید هم دوباره شاهد افزایش قیمت خواهیم بود.

وی افزود: با توجه به نوسان نرخ دلار، حدود ۱۲۰ تومان افزایش قیمت برای واکسن‌های وارداتی آنفلوانزا پیش بینی شده است.

با توجه به اینکه قیمت واکسن وارداتی در محموله اول ۹۱۷ هزار تومان بود، اگر این افزایش قیمت اعمال شود؛ قیمت جدید واکسن آنفلوانزا بالای یک میلیون و ۴۰ هزار تومان خواهد بود.

دیدگاه ها (0)
img
img

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

موکب‌های زنجیره‌ای برای خدمت‌رسانی به عزاداران برپا می‌شود

محل شهادت شهدای پرواز ۶۵۵ گلباران می‌شود

خروج کالای ته لنجی از استان هرمزگان نیازی به مجوز ندارد

بلومبرگ: کشورهای اروپایی با پرداخت عوارض تنگه هرمز موافقت کرده‌اند

احتمال تغییر زمان برگزاری جام جهانی از تابستان به زمستان

شرق هرمزگان در انتظار رگبار، گردوخاک و وزش باد شدید

آغاز واریز اعتبار 2 میلیون تومانی «کارت امید مادر» از ۱۲ تیر

دستور پزشکیان برای بسیج ظرفیت‌های ملی برای تشییع باشکوه رهبر انقلاب

قهرمانی آسیا برای فرنگی‌کاران جوان ایرانی/ پنج طلا، یک نقره و سه برنز در پاتایا

جزئیات ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع اعلام شد

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید