ورزشی
فرنگی کار وزن ۸۷ کیلوگرم ایران و دارنده مدال های نقره جهان و المپیک با شکست رقبای خود راهی دیدار نهایی رقابتهای قهرمانی جهان شد.
به گزارش صبح ساحل، در ادامه رقابتهای ۳ وزن پایانی کشتی فرنگی قهرمانی جهان ۲۰۲۵ در زاگرب کرواسی، علیرضا مهمدی فرنگی کار وزن ۸۷ کیلوگرم ایران و دارنده مدال های نقره جهان و المپیک، در دیدار نیمه نهایی برابر داوید لوسونچی دارنده مدال های طلا و برنز جهان از مجارستان به روی تشک رفت و در پایان در یک مبارزه سخت با نتیجه ۶ بر ۳ به برتری رسید و راهی فینال شد.
مهمدی پیش از این در دور نخست هانس واگنر از آلمان را ۵ بر یک مغلوب کرد. وی سپس مقابل دانیل الکساندروف از بلغارستان با نتیجه قاطع ۱۱ بر ۳ به برتری رسید و در سومین مبارزه نیز برابر ژانیشوف از قرقیزستان با نتیجه ۴ بر یک به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شد.
پیش از این سعید اسماعیلی در وزن ۶۷ کیلوگرم راهی فینال شد اما محمدمهدی کشتکار در وزن ۶۳ کیلوگرم از رسیدن به فنیال بازماند.
ایران در ۴ وزن نخست این رقابت ها صاحب ۲ مدال طلا و یک نقره شد و در ۳ وزن دوم نیز تا دقایقی دیگر محمدهادی ساروی در فینال وزن ۹۷ کیلوگرم به میدان می رود و دانیال سهرابی نیز در وزن ۷۲ کیلوگرم برای کسب مدال برنز به روی تشک خواهد رفت.
تیم ملی کشتی فرنگی ایران پیش از این صاحب عنوان قهرمانی جهان پس از یازده سال شد تا در اتفاقی تاریخی به همراه کشتی آزاد ایران صاحب عنوان قهرمانی جهان شود.
جدیدترین اخبار
پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بیسابقه خواهد بود
ترکیه: ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات صدراعظم آلمان علیه ایران
برد پر گل تیم ملی فوتسال ایران مقابل مالزی
زمین لرزه ۴.۱ ریشتری حوالی بندر مقام هرمزگان
صدرنشینی شباب الاهلی با پاس گل سعید عزتاللهی
هرمزگان قلب تپنده اقتصاد دریایی ایران است
مقام امنیتی هند با لاریجانی دیدار کرد
نامزدهای جشنواره شعر فجر معرفی شدند
سپاهان و گل گهر به تساوی رضایت دادند
افزایش جدید قیمت خودرو قانونی نیست
اینترنت به حالت عادی بازگشت
گفتگوی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات منطقه
ایران آماده گفتوگو بر اساس احترام و منافع متقابل است
اولویت ما دفاع از ایران است
رکورد عجیب، قیمت دلار از ۱۵۱ هزار تومان گذشت