اجتماعی
رئیس کمیته امداد شهرستان رودان گفت : با همت و همکاری کمیته امداد ، سپاه پاسداران، بنیاد برکت و مرکز نیکوکاری افق مهر برنطین، تعداد 400 کیف و بسته لوازم التحریر تهیه و طی مراسمی بین دانش آموزان نیارمند تحت حمایت این نهاد در شهرستان رودان توزیع گردید.
به گزارش صبح ساحل، همزمان با فرا رسیدن سال تحصیلی جدید با حضور مسئولین کمیته امداد رودان، مرکز نیکوکاری افق مهر برنطین ، بنیاد برکت و سپاه پاسداران ، آیین اهدای اقلام تحصیلی مورد نیاز دانش آموزان در روستای زیبا و سرسبز برنطین برگزار گردید
. موسی صادقی، رئیس کمیته امداد شهرستان رودان در حاشیه این مراسم گفت : همزمان با شروع سال تحصیلی جدید، تعداد 400 کیف و بسته لوازم التحریر با همت و همکاری کمیته امداد ، سپاه پاسداران، بنیاد برکت و مرکز نیکوکاری افق مهر برنطین تهیه و تأمین شد.وی افزود: ارزش این اقدام خداپسندانه در مجموع بالغ بر 480 میلیون تومان برآورد شده است.رئیس کمیته امداد شهرستان رودان ضمن تقدیر و تشکر از همکاری همه نهادها در این امر خیر یادآور شد: ان شاءلله بتوانیم با تلاش و همکاری سایر سازمان ها و موسسه های خیریه نیز در طول سال تحصیلی نیازها و اقلام ضروری دانش آموزان نیازمند به ویژه مناطق محروم و کمتر برخوردار را تامین کنیم تا این عزیزان بدون دغدغه به تحصیل علم بپردازند.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
ادارات هرمزگان در روز سهشنبه و چهارشنبه تعطیل شد
تسهیلات جدید گمرک برای ترخیص کالا
گزارش اوپک از افزایش ماهانه تولید نفت ایران
ترامپ مدعی بازگرداندن محاصره دریایی ایران شد
آخرین وضعیت اختلال ۴ بانک
بانک مرکزی دخالتی در تعیین نوع کالا، شرکت و کشور تولیدکننده و شرکت واردکننده کالا ندارد
دولت مرز ایران-ترکیه را برای واردات خودرو باز کرد
آزمون وکالت ۱۴۰۵، آبان ماه برگزار میشود
انهدام یک فروند پهپاد متخاصم با آتش نیروی هوایی ارتش در بندرعباس
ادعای تازه ترامپ درباره تنگه هرمز
وقوع یک حادثه دریایی در خلیج عدن
امتحان نهایی در گرمای طاقتفرسا؛ آیا سلامت دانشآموزان فراموش شده است؟
بازخوانی رفت و آمد شناورها در تنگه هرمز
پیشبینی کشت ۱۵۰ هکتار پنبه در شهرستان حاجیآباد
مادر شهید «محمدمهدی احمدی» آسمانی شد
امتحانات حضوری زیر سایه انفجارها