26

تیر

1405


اقتصادی

11 مهر 1404 17:56 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، رضا نوحی، عضو هیات مدیره و معاون شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اظهار کرد: این شرکت پیرو مصوبه شورای عالی بورس و اوراق بهادار برای دومین بار منافع حاصل از سود سهام عدالت مربوط به سنوات اخیر را به حساب بیش از ۴۴ میلیون و ۷۹ هزار سهام‌دار واریز کرد.


نوحی اضافه کرد: برای آن دسته از وراث متوفیان که تاریخ فوت آنها پس از اول مرداد ۱۳۹۹ است، با تکمیل و ارائه سامانه سازمان امور مالیاتی، واریز اصل و منافع سود سهام عدالت به حساب وراث آنها در مراحل بعدی صورت خواهد پذیرفت.

ولی‌الله جعفری روز یکشنبه در گفت‌وگویی درباره سود سهام عدالت اظهار داشت: سود عملکرد سال ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر (شرکت‌های ذیل سهام عدالت) حدود ۸۶ هزار میلیارد تومان بوده که حسب پیگیری‌های انجام شده نزدیک ۳۴ همت از آن در اسفند ماه سال ۱۴۰۳ به حساب سهام‌دار عدالت واریز شد.

وی افزود: بقیه سود سهام عدالت تا پایان هفته جاری و طی روزهای آتی به حساب سهام‌داران عدالت واریز خواهد شد که رقم آن حدود ۴۲ هزار میلیارد تومان است.

جعفری ادامه‌داد: ما هم در اسفند سال ۱۴۰۳ و هم در پرداختی که در روزهای پایانی هفته جاری داریم، عواید حاصل از سود سهام عدالت را نیز به حساب سهامداران واریز می‌کنیم.

وی خاطرنشان‌کرد: مشمولان دریافت سود سهام عدالت شامل دو گروه سهام‌داران یک میلیون تومانی و ۵۳۲ هزار تومانی هستند؛ اینکه دقیقا به هر سهام‌دار عدالت چه رقمی تعلق می‌گیرد، اواخر هفته جاری بعد از محاسبات تعیین می‌شود ولی خدودا بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای هر مشمول واریز می‌شود.

این مقام مسئول در سازمان بورس در خصوص کسانی که تا کنون سود واریزی در دوره‌های قبل را دریافت نکرده‌اند باید به کجا مراجعه کنند؟ گفت: این افراد باید به سامانه متعلق به سپرده‌گذاری مرکزی تسویه وجوه و اوراق بهادار (سامانه سجام) مراجعه کرده و اطلاعات شخصی و بانکی خود را تکمیل کنند. به محض تکمیل مشخصات، همه سودهایی که در دوره‌های قبل به آنها تعلق گرفته بود، یک‌جا به حسابشان واریز می‌شود.

دیدگاه ها (0)
img
img

وزارت نیرو: مردم برای کمک به تامین پایدار برق استان‌های جنوبی، هر خانواده یک ساعت کولر خود را خاموش کند

قیمت بلیت اتوبوس مسیرهای اربعین مشخص شد

هشدار سازمان اهدای خون از انتشار فراخوان‌های غیررسمی/ تأمین نیاز خونی مجروحان حوادث اخیر

یک نفتکش مورد اصابت موشک آمریکایی قرار گرفت

سازمان راهداری: تمام محورهای مواصلاتی کشور باز است

نوجوانان جودوی ایران در آسیا؛ حکیمی طلایی شد

نیروی دریایی سپاه: آمریکایی‌ها هر لحظه خود را به ساعت صفر نزدیکتر می‌کنند

در پاییز امسال بارش‌ها در کشور فراتر از نرمال خواهد بود

اطلاعیه راه‌آهن درباره نحوه جابه‌جایی مسافران در مسیر ریلی بندرعباس

تشکیل پرونده در خصوص حمله دشمن آمریکایی به یک پست محیط‌بانی حاجی آباد

داوران رده‌بندی و فینال جام جهانی ۲۰۲۶ مشخص شدند

انهدام جنگنده‌ها و سوخت‌رسان‌های آمریکایی مستقر در اردن

برخورد پلیس فتا با کانال‌های مدعی فروش سوالات امتحانات نهایی

حادثه دریایی در سواحل جنوبی یمن/ توقیف یک کشتی در «المکلا»

افزایش دوباره قیمت نفت

img
خـبر فوری:

اصابت پرتابه‌های دشمن آمریکایی در حوالی قشم