ورزشی
رقابت های کاراته قهرمانی جهان در سبک شوتوکان با کسب دو مدال طلا و نقره توسط عضو سابق تیم ملی کشورمان همراه بود.
به گزارش صبح ساحل، هفدهمین دوره رقابتهای جهانی سبک فوق با حضور کاراته کاهای بیش از ۳۸ کشور از پنج قاره در ژاپن برگزار شد که در کنار موفقیت تیم اعزامی کشورمان، مدال آوری عضو پیشین تیم ملی ایران حائز اهمیت بود.
محمد مهدی جعفری که علاقمندان به کاراته مبارزات او را در دهه 60 و به خصوص در رقابت های قهرمانی آسیا، اقیانوسیه به یاد دارند در حالی موفق به کسب یک مدال طلا و یک نقره در این رقابت ها شد که در آستانه ورود به شصت و یکمین سال زندگی خود است.
وی در این مسابقات موفق شد در کومیته بالای 45 سال یک نشان طلا و در کاتای بالای 60 سال هم یک مدال نقره کسب کند. نتایجی که از آمادگی بدنی وی در نتیجه تمرینات مستمر خبر می دهد.
کد خبر
جدیدترین اخبار
پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بیسابقه خواهد بود
ترکیه: ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات صدراعظم آلمان علیه ایران
برد پر گل تیم ملی فوتسال ایران مقابل مالزی
زمین لرزه ۴.۱ ریشتری حوالی بندر مقام هرمزگان
صدرنشینی شباب الاهلی با پاس گل سعید عزتاللهی
هرمزگان قلب تپنده اقتصاد دریایی ایران است
مقام امنیتی هند با لاریجانی دیدار کرد
نامزدهای جشنواره شعر فجر معرفی شدند
سپاهان و گل گهر به تساوی رضایت دادند
افزایش جدید قیمت خودرو قانونی نیست
اینترنت به حالت عادی بازگشت
گفتگوی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات منطقه
ایران آماده گفتوگو بر اساس احترام و منافع متقابل است
اولویت ما دفاع از ایران است