15

تیر

1405


ورزشی

12 مهر 1404 17:30 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، راحله سیاوشی، قهرمان ۲۶ ساله ووشوی ایران، بر اثر ضربه به سر در بخش آی‌سی‌یو بیمارستان علیمرادیان نهاوند بستری بود و پس از تأیید مرگ مغزی توسط تیم پزشکی، با رضایت خانواده، اعضای بدنش اهدا شد و نامش جاودانه گشت.

به گفته‌ی مسئول دفتر اهدای عضو و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی همدان، «۲ کلیه، یک کبد و نسوج این بانوی قهرمان به بیماران نیازمند اهدا شد».

وی افزود: علیرضا مرادی ازندریانی، جانبخش ۴۶ ساله، نیز به دنبال تصادف و آسیب مغزی در بیمارستان غرضی ملایر بستری بود که پس از تأیید مرگ مغزی، با اهدای دو کلیه و کبد خود، زندگی تازه‌ای به بیماران بخشید.

سمیعی ادامه داد: «برای نخستین‌بار در تاریخ دانشگاه علوم پزشکی، اعضای بدن این دو اهداکننده با یک آمبولانس کُددار به تهران منتقل شدند، در حالی‌که پیش از این انتقال‌ها به‌صورت تک‌نفره انجام می‌شد.»

وی توضیح داد: با وجود مجهز بودن آمبولانس به امکانات آی‌سی‌یو، تجهیزات تکمیلی مانند پمپ انفوزیون و ونتیلاتور پرتابل نیز برای دومین بیمار به آن افزوده شد تا روند انتقال بدون وقفه انجام شود.

به گفته‌ی سمیعی، سال گذشته ۱۷ مورد اهدای عضو انجام شد و از ابتدای امسال تاکنون ۱۵ مورد ثبت شده است. از میان اهداکنندگان امسال، ۶ زن و ۹ مرد بودند و از نظر محل سکونت، پنج نفر از همدان، چهار نفر از تویسرکان، چهار نفر از ملایر و دو نفر از نهاوند بودند.

مرحومه راحله سیاوشی در رده‌های مختلف سنی، دارنده مدال‌های رنگارنگ در مسابقات کشوری، استانی و شهرستانی بود و یاد او با اهدای زندگی، جاودانه شد.

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه