20

آبان

1404


اقتصادی

20 مهر 1404 13:43 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، در روزهای اخیر، پیامی با مضمون پرداخت کمک معیشتی جدید با عنوان «مرحله سوم پرداخت یارانه دولت» در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که در آن از شهروندان خواسته شده وارد نشانی اینترنتی جعلی با آدرس جعلی شوند و فرم ثبت‌نام را تکمیل کنند.

پیگیری ایرنا نیز از نهادهای متولی نشان می دهد که این خبر صحت ندارد و هیچ‌گونه اعلام رسمی از سوی دولت درباره مرحله سوم کمک معیشتی صورت نگرفته است. لینک منتشرشده در فضای مجازی جعلی است و شهروندان به هیچ عنوان نباید وارد آن شوند یا اطلاعات هویتی و بانکی خود را ثبت کنند.

گفتنی است وب‌سایت رسمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فقط از طریق دامنه mcls.gov.ir در دسترس است. هرگونه سایت یا لینک دیگر که با عنوان “سامانه حمایت ۱۴۰۴” فعالیت می‌کند، فاقد اعتبار قانونی است و ممکن است برای سوء‌استفاده و کلاهبرداری از اطلاعات مالی و هویتی شهروندان طراحی شده باشد.

از سوی دیگر، شهروندان مطلع باشند که اطلاعات ثبتی مورد نیاز در سامانه رفاه ایرانیان در دسترس مسئولان و تصمیم گیران قرار دارد و در این زمینه نیازی به معرفی سایت جدید و ثبت نام مجدد شهروندان نیست.

ضرورت دارد که مردم در برابر اخبار و پیام‌های فضای مجازی با عنوان “یارانه جدید”، “ثبت‌نام معیشتی” یا “بسته حمایتی پزشیکیان”، دقت و احتیاط کامل به خرج دهند و آخرین اطلاعات رسمی را فقط از طریق درگاه‌های اطلاع‌رسانی وزارتخانه و رسانه‌های معتبر دنبال کنند.

دیدگاه ها (0)
img

ویکی‌پدیا دسترسی ویژه به محتوایش برای هوش مصنوعی ارائه کرد

وکیل پژمان جمشیدی: پژمان آخر هفته به ایران برمی‌گردد

رونالدو از خداحافظی نزدیک خبر داد؛ جام‌جهانی ۲۰۲۶ آخرین حضور

هویت قربانیان تصادف مرگبار محور کهورستان – لار مشخص شد / سه کشته در دو حادثه پیاپی امروز

گمرک توقف واردات موز را تکذیب کرد

نماینده ایران در جام جهانی شطرنج ۲۰۲۵، دیدار نخست دور چهارم را مساوی کرد

تست رایگان HIV در مراکز بهداشت و زندان‌ها؛ پویش سراسری از ۲۰ آبان تا ۲۰ آذر

دستور ویژه رئیس‌جمهور برای بررسی ابعاد حادثه درگذشت جوان اهوازی

جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کیش تسهیل می‌شود

احیای لنج‌سازی چوبی ایران، نیازمند عزم دولت و بخش خصوصی

تبدیل ۶۰ درصد از شبکه برق فشار ضعیف هرمزگان تا پایان سال به کابل خودنگهدار

۵۲ درصد نیروی پایانه نفتی جاسک باید از بومیان شهرستان جذب شود

سقف نرخ ارزی نهاده‌های دام و طیور مصوب شد

پادشاه عربستان از مردم خواست نماز باران بخوانند

جعفری, مربی زن جوان سال ۲۰۲۵ فوتبال آسیا شد

خـبر فوری:

نرخ سوم بنزین در راه است