20

آبان

1404


سیاسی

20 مهر 1404 22:17 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل؛ در جلسه امروز هیات دولت، عباس عراقچی وزیر امور خارجه، گزارشی از دعوت رسمی کشور مصر، برای شرکت رئیس جمهور کشورمان در اجلاس «شرم‌الشیخ» و پاسخ منفی جمهوری اسلامی ایران به این دعوت و سپس دعوت از وزیر امور خارجه کشورمان، ارائه کرد.

در یکصد و هجدهمین جلسه هیات دولت که عصر امروز یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴، به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد، علاوه بر طرح مسائل و مشکلات دستگاه‌ها توسط وزرا و تصویب تعدادی از آیین‌نامه‌های اجرایی، با پیشنهاد وزارت امور خارجه، صدور مجوز مذاکره پیش امضا (پاراف) و امضای موقت «کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرایم سایبری» با موضوع تقویت همکاری‌های بین‌المللی به منظور مبارزه با جرایم خاص ارتکابی از طریق سامانه‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات و به اشتراک گذاری ادله جرایم شدید به شکل الکترونیکی، مورد تصویب قرار گرفت.

همچنین موضوع معافیت وزارت امور خارجه از اجرای مصوبات تعیین ساعات شروع و خاتمه کار نیز مورد تصویب قرار گرفت.

در ادامه جلسه عباس عراقچی، گزارشی از دعوت رسمی کشور مصر، برای شرکت رئیس جمهور کشورمان در اجلاس «شرم‌الشیخ» و پاسخ منفی جمهوری اسلامی ایران به این دعوت و سپس دعوت از وزیر امور خارجه کشورمان، ارائه کرد.

دیدگاه ها (0)
img

داروی کافی برای درمان معتادان وجود ندارد

عراق در نقطه عطف جدید سیاسی؛ پارلمان ششم شکل می‌گیرد

صادقی به مدال طلای کاراته وان قبرس رسید

سازمان اطلاعات سپاه: شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی متلاشی شد

مجمع تشخیص، اصلاحیه واحد پول ملی و نظام ارزی را تصویب کرد

سرشماری پاییزه پستانداران وحشی در زیستگاه‌های هرمزگان آغاز شد

ویکی‌پدیا دسترسی ویژه به محتوایش برای هوش مصنوعی ارائه کرد

وکیل پژمان جمشیدی: پژمان آخر هفته به ایران برمی‌گردد

رونالدو از خداحافظی نزدیک خبر داد؛ جام‌جهانی ۲۰۲۶ آخرین حضور

هویت قربانیان تصادف مرگبار محور کهورستان – لار مشخص شد / سه کشته در دو حادثه پیاپی امروز

گمرک توقف واردات موز را تکذیب کرد

نماینده ایران در جام جهانی شطرنج ۲۰۲۵، دیدار نخست دور چهارم را مساوی کرد

تست رایگان HIV در مراکز بهداشت و زندان‌ها؛ پویش سراسری از ۲۰ آبان تا ۲۰ آذر

دستور ویژه رئیس‌جمهور برای بررسی ابعاد حادثه درگذشت جوان اهوازی

جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کیش تسهیل می‌شود

خـبر فوری:

فرمانداری بندرلنگه ساخت‌وسازهای ساحل مکسر را فاقد مجوز اعلام کرد