13

تیر

1405


اقتصادی

27 مهر 1404 08:31 0 کامنت

۱) فرزندان اناث تا زمانی که ازدواج نکرده‌اند و یا دارای شغل و بیمه‌پرداز نشده‌اند.

۲) فرزندان ذکور به شرط دانشجو بودن تا سن ۲۵ سالگی در غیر این صورت تا ۲۰ سالگی.

۳) پدر و مادر در صورتی که در زمان حیات تحت پوشش و حضانت دخترشان بوده باشند و به اعتبار آن دفترچه بیمه تبعی یک برای آن‌ها صادر شده باشد و همچنین کلانتری محل سکونت تایید کند که در زمان حیات تحت سرپرستی دخترشان بوده‌اند.

۴) شوهر در صورتی که حقوق بگیر و یامستمری بگیر نباشد و در زمان حیات همسرش به دلیل محجوری، بیماری صعب‌العلاج و از کار‌افتادگی کلی که به تاییدپزشکی قانونی رسیده باشد، از طریق همسرش بیمه شده باشد و به اعتبار آن حکم عائله‌مندی برای زن صادر شده باشد.

۵) نوادگان پسری در صورت داشتن شرایط.

تبصره ۱: فرزندان ذکور اگر ازدواج نمایند حقوق مستمری آن‌ها قطع نمی‌شود. چون سرپرستی شخص دیگری را برعهده گرفته‌اند؛ اما فرزندان اناث در صورت ازدواج چون تحت حضانت و سرپرستی شخص دیگری قرار می‌گیرند حقوق آن‌ها قطع می‌گردد.

تبصره ۲: در صورتی که یکی از وراث به دلیل نداشتن شرایط حقوقش قطع شود، سهم او به دیگر وراث اضافه می‌گردد.

تبصره ۳: اگر فرزند ذکور دارای از کارافتادگی کلی و نقص عضو مادرزادی باشد برای همیشه می تواند از حقوق والدین بهره‌مند شود.

نکته 1: زن بدون قید و شرط می‌تواند از حقوق شوهر متوفی خود بهره‌مند شود حتی اگر خودش شاغل و یا باز نشسته باشد.

نکته 2: زن اگر بعد از فوت شوهر ازدواج مجدد هم کند حقوق مستمری او قطع نمی‌شود.

نکته 3: فرزندان واجد شرایط همزمان می‌توانند از حقوق ورثه پدر و مادر متوفی خود بهره‌مند شوند.

نکته 4: اگر مرد فوت کند و در زمان حیات پدر و مادر خود را بیمه نموده باشد و کلانتری محل سکونت هم گواهی نماید که در زمان حیات تحت سرپرستی فرزندشان بوده‌اند ؛می توانند از حقوق پسر خود بهره مند گردند.

نکته 5: اگر دختری که به دلیل ازدواج حقوقش قطع شده بوده، متارکه نماید و دیگر شرایط را داشته باشد حقوق مستمری مجدد برای وی برقرار می گردد.

روزنامه صبح ساحل

دیدگاه ها (0)
img
img

آمادگی هلال احمر برای برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

هیچ تغییری در نرخ‌نامه‌های مصوب بلیت اتوبوس ایجاد نخواهد شد

هشدار پلیس فتا درباره شایعه‌پراکنی پیرامون مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

رویترز خبر داد: مذاکرات ایران برای فروش نفت به شرکت‌های ژاپنی

انهدام یک تیم تروریستی در شهرستان تفتان سیستان و بلوچستان

برخورد ۴ خودروی سواری در محورهای بندرعباس ۱۱ مصدوم برجا گذاشت

آلبوم «بدرقه» در تشییع رهبر شهید با صدای هفت خواننده تولید شد/علیرضا افتخاری تا پرواز همای

پخش مجموعه نمایشی «دیدار» درباره رهبر شهید از قاب شبکه یک سیما

خدمات درمانی، بهداشتی و اسکان ۲۵۰۰ زائر در مراسم تشییع رهبر شهید فراهم شد

برنامه بازی های امشب جام جهانی ۲۰۲۶/ دیدار آرژانتین با شگفتی جام

بلومبرگ: اروپا پرداخت عوارض تنگه هرمز به ایران و عمان را قطعی می‌داند

تکذیب ادعا‌های مطرح شده از زبان فرماندهی انتظامی کشور

افزایش ظرفیت عرضه سوخت در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع

ادای احترام رئیس قوه قضاییه به پیکر رهبر شهید انقلاب

کدام مقامات و شخصیت‌های برجسته لبنانی در مراسم «وداع رهبر شهید» حضور یافتند؟

img
خـبر فوری:

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد