مرداد
1405
ورزشی
دو ملی پوش تکواندو ایران در ادامه رقابت های قهرمانی جهان برابر حریفان خود صاحب یک پیروزی و یک شکست شدند که ثمره آن صعود مهران برخورداری به مرحله یک چهارم و حذف نصیری بود.
به گزارش صبح ساحل، بیست و هفتمین دوره رقابت های تکواندو قهرمانی جهان که از روز جمعه به میزبانی شهر ووشی چین آغاز شده است، امروز دوشنبه با مبارزات ملی پوشان کشورمان روز چهارم خود را پشت سر خواهد گذاشت.
در رقابت های امروز و در وزن ۴۶- کیلوگرم بانوان سعیده نصیری در نخستین مبارزه خود به مصاف داکستا از تیمور شرقی رفت و در دو راند این حریف را شکست داد و به مرحله بعد صعود کرد.
این ملی پوش تیم ملی بانوان ایران در مبارزه دوم خود «اکبرووا» از جمهوری آذربایجان را دو بر صفر شکست داد و راهی مرحله بعد شد. نصیری در مرحله یک هشتم نهایی برابر جایز باست از کارستاریکا رفت و دو بر صفر بازنده شد و از دور مسابقات کنار رفت.
در وزن ۸۰- کیلوگرم مردان مهران برخورداری در مبارزه اول خود به مصاف بابو از موریس رفت و در دو راند و با اقتدار این تکواندوکار را شکست داد. برخورداری در مرحله بعد مارتینهو از پرتغال را هم با اقتدار شکست داد و به دور بعدی این مسابقات صعود کرد.
برخورداری در دور یک هشتم نهایی به مصاف جسوربک جایسانوف از ازبکستان رفت و در دو راند حریف خود را شکست داد و به مرحله یک چهارم نهایی صعود کرد.
به این مطلب امتیاز دهید:
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
ثبت ملی «مُغ و مُشتا»؛ گامی برای معرفی فرهنگ نخلمحور میناب
برگزاری آزمون دستیاری پزشکی در هرمزگان
کبدی و والیبال ایران حریفان خود در بازیهای آسیایی را شناختند
به نظر میرسد ایران آماده توافق نیست!
خسارت ۲۲۰ میلیارد تومانی به انبارهای تعاون روستایی هرمزگان
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت «امید مهر»
تصادف با شتر، جان ۴ نفر را در شرق هرمزگان گرفت
پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان
واترپلو ایران رقبای خود در ناگویا را شناخت
اخراج کارمندان بخش هوش مصنوعی عمومی آمازون
دستگیری سه شکارچی متخلف در بندرعباس
حمله دشمن آمریکایی به شناورهای امداد و نجات در هرمزگان
حریفان تیم فوتبال امید در بازی های آسیایی مشخص شدند
حریفان هندبال ایران در بازیهای آسیایی اعلام شدند
محورهای رایزنی میان لاوروف و روبیو
اخبار مرتبط
کبدی و والیبال ایران حریفان خود در بازیهای آسیایی را شناختند
پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان
حریفان تیم فوتبال امید در بازی های آسیایی مشخص شدند
درگذشت ژیمناست 18 ساله پس از مصدومیت در تمرین
حریفان تیم فوتبال امید ایران فردا مشخص می شوند