12

تیر

1405


اجتماعی

06 آبان 1404 10:26 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس گفت: در این طرح، دانش‌آموزان با اهمیت تفکیک زباله‌های خشک و‌تر آشنا شدند و پسماند‌های خشک جمع‌آوری‌شده خود را برای بازیافت تحویل دادند.

پطرس ترابی افزود: طرح تفکیک پسماند در مرحله نخست در مناطق مرکزی و پرجمعیت شهر از جمله شهرک طلاییه، شهرک ولی‌عصر، محله سیدکامل و محدوده۴۰۰ دستگاه در حال اجراست و به‌تدریج به سایر مناطق شهر گسترش خواهد یافت.

وی گفت: در این طرح نرم افزار هوشمند طراحی شده است که شهروندان می‌توانند با نصب آن نوع پسماند خشک مانند بطری، شیشه و کاغذ را ثبت و درخواست جمع‌آوری کنند.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس افزود: پس از ثبت درخواست، آموزشگران شهرداری به محل مراجعه و پسماند‌ها را جمع‌آوری می‌کنند و بر اساس وزن و نوع پسماند تحویلی، برای شهروندان جوایزی نیز در نظر گرفته شده است.

وی با تأکید بر نقش مشارکت مردم در طرح تپش گفت: همکاری شهروندان می‌تواند از دفن بی‌رویه زباله در طبیعت جلوگیری کند و بخش زیادی از زباله‌های روزانه را وارد چرخه بازیافت کند.

ترابی از نصب کانکس‌های تفکیک پسماند در سطح شهر نیز خبر داد و گفت: در هر منطقه حدود ۱۲ نقطه مشخص شده تا شهروندانی که عضو نرم‌افزار نیستند، بتوانند زباله‌های تفکیک‌شده را تحویل دهند.

وی افزود: اجرای طرح با استفاده از۴۰۰ دستگاه و نرم‌افزار‌های هوشمند انجام می‌شود و بخش ارتباط مستقیم اپراتور‌ها با خودرو‌های جمع‌آوری نیز تا یک ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند بندرعباس گفت: روزانه حدود۳۶۰ تُن پسماند در بندرعباس تولید می‌شود که با اجرای طرح تپش و راه‌اندازی خط پردازش جدید تا سه ماه آینده، بخش قابل‌توجهی از آن به چرخه بازیافت بازمی‌گردد.

ترابی افزود: اجرای طرح تپش گامی در جهت مدیریت هوشمند پسماند، ارتقای بهداشت شهری و تحقق شهری پاک و زیست‌پذیر در بندرعباس است

دیدگاه ها (0)
img
img

تغییر زمان برگزاری آزمون نهایی ۲۰ تیر پایه یازدهم در هرمزگان

انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در روستای گنگان جاسک

آمادگی ۶ میلیون داوطلب هلال احمر برای شرکت در آیین وداع و تشییع رهبر شهید

افزایش کارت‌های سوخت جایگاه‌ها برای مراسم تشییع

ادای احترام هیات‌های فرهنگی و مذهبی بین‌المللی به پیکر رهبر شهید ایران

ورود هیات‌های خارجی به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام بر پیکر رهبر شهید ایران

آمادگی ۲۰۰۰ مدرسه برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مراسم وداع با رهبرشهید

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان تا شنبه ادامه دارد

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

موکب‌های زنجیره‌ای برای خدمت‌رسانی به عزاداران برپا می‌شود

محل شهادت شهدای پرواز ۶۵۵ گلباران می‌شود

img
خـبر فوری:

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت