ورزشی
تیم ملی هندبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست کرهجنوبی دومین پیروزی خود را در نخستین دوره مسابقات هندبال قهرمانی پسران جهان ۲۰۲۵ مراکش کسب کرد.
به گزارش صبح ساحل، تیم ملی هندبال زیر ۱۷ سال ایران از ساعت ۱۸ امروز (چهارشنبه) در مرحله دوم نخستین دوره مسابقات هندبال قهرمانی زیر ۱۷ سال جهان به مصاف کرهجنوبی رفت و برابر این حریف آسیایی پیروزی رسید.
ملیپوشان هندبال ایران با کسب قهرمانی در قاره آسیا که با شکست کرهجنوبی در فینال به دست آمد، جواز حضور در مسابقات قهرمانی جهان را به دست آوردند و امشب بار دیگر و این بار در قهرمانی جهان به مصاف کره رفتند و در پایان با نتیجه ۲۱- ۳۰ پیروزی رسیدند.
این دومین برد تیم ملی هندبال زیر ۱۷ سال ایران در مسابقات قهرمانی جهان در مراکش بود. پیش از این شاگردان محسن طاهری موفق به شکست پورتوریکو شده بودند و مقابل آلمان و آرژانتین هم شکست خوردند.
بدین ترتیب تیم ملی هندبال زیر ۱۷ سال ایران روز جمعه ۹ آبان ماه در آخرین بازی خود در جریان مسابقات جهانی، برای کسب مقام نهم جهان به مصاف برنده دیدار پورتوریکو و مراکش خواهد رفت.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
جنگ ایران باید پایان یابد
قدردانی رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم و همراهی جهانی در آیین تشییع رهبر شهید
تغییر ساعت برخی قطارهای خروجی از مشهد
لفاظیهای مقامات صهیونیست علیه ایران
رواق دارالذکر؛ محل تدفین رهبر شهید انقلاب
انتقال مسافران قطارهای متوقف شده مشهد با بهرهگیری از ۷۰ دستگاه اتوبوس
افشاگری نیویورکتایمز از محدودیت دسترسی به تصاویر ماهوارهای در پوشش اخبار جنگ علیه ایران
پس از پایان مهلت، سلاح در اختیار دولت خواهد بود
تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
شرکت بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق
حمله هوایی دشمن به شیراز تکذیب شد
۱۰۰ درصد جرایم مالیاتی ناشی از اختلال بانکها بخشیده شد
پرداخت سود سپردههای بانکی با رفع اختلالها
شهادت ۳ هموطن در حمله آمریکا به اسکله صیادی سیریک