14

بهمن

1404


اجتماعی

08 آبان 1404 09:32 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، در این مراسم، سید عبدالله هاشمی، از خیرین برجسته مدرسه‌ساز، به عنوان سخنران ویژه جشنواره با بیانی گرم و صمیمی به اهمیت مدرسه‌سازی و نقش آن در آینده کشور پرداخت. وی با اشاره به اینکه «مدرسه، نماد علم و دانایی و هر آجر آن پایه‌ای برای تمدن فرداست»، از تلاش‌ها و همراهی خیرین و مسئولان در طول ۲۷ سال گذشته قدردانی کرد و افزود: «خیرین با دستان سخاوتمند خود دیوارهای علم را برافراشته و پنجره‌های آینده را روشن کرده‌اند.»

هاشمی در ادامه سخنان خود، ساخت مدرسه را فراتر از ایجاد یک ساختمان دانست و گفت: «مدرسه‌سازی یعنی جان‌بخشی به آینده و پرورش نسل‌های آینده‌ساز کشور.» او جشنواره خیرین مدرسه‌ساز را فرصتی برای قدردانی از مهربانی‌های بی‌منت خیرین عنوان کرد و تأکید نمود که «هر آجر در مدرسه، سنگ بنای تمدن است.»

در بخشی از این مراسم، از حضور و حمایت مسئولان و شخصیت‌هایی همچون استاندار هرمزگان و دیگر همراهان قدردانی شد.

سخنران با ابراز خرسندی از حضور مداوم خود در تمامی ۲۷ دوره جشنواره، از استمرار این مسیر در سال‌های آینده ابراز امیدواری کرد و در پایان با تشکر ویژه از استاندار و تمامی خیرین، مسئولان و همراهان برای حمایت‌های ارزشمندشان سپاسگزاری نمود.

این جشنواره بار دیگر نشان داد که فرهنگ مدرسه‌سازی در هرمزگان، نه‌تنها یک اقدام عمرانی، بلکه حرکتی فرهنگی و انسان‌دوستانه در مسیر رشد و توسعه آینده کشور است.

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

تکذیب خبر واریز کالابرگ ۴ میلیونی ویژه ماه رمضان