13

بهمن

1404


حوزه خلیج فارس

08 آبان 1404 14:45 0 کامنت

در این بیانیه ذکر شده:«به عنوان بخشی از این چارچوب، چندین پروژه استراتژیک و با تاثیر بالا در زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و توسعه مورد بحث قرار خواهد گرفت. این پروژه‌ها به تقویت همکاری بین دو دولت کمک خواهد کرد و نقش محوری بخش خصوصی را نیز تقویت کرده و تبادل تجاری بین دو کشور را افزایش می‌دهند. این توافق‌نامه انرژی، صنعت، معدن، فناوری اطلاعات، گردشگری، کشاورزی و امنیت غذایی را در اولویت قرار خواهد داد.»لازم به ذکر است که این دو کشور پیش از این یادداشت تفاهمی برای یک پروژه اتصال برق نیز امضا کرده‌اند.در ادامه بیانیه مذکور آمده است: «این چارچوب‌ها نشان‌دهنده گسترش تلاش‌های هر دو کشور برای تقویت روابط برادرانه و تاکید مجدد بر دیدگاه مشترک آن‌ها برای ایجاد یک مشارکت پایدار در زمینه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری است.»

عربستان سعودی و پاکستان دهه‌هاست که روابط نزدیکی دارند، اما در سال‌های اخیر به سمت گسترش همکاری‌ها حرکت کرده‌اند.ولیعهد سعودی و نخست وزیر پاکستان نیز ماه گذشته یک توافق دفاعی برجسته امضا کردند که در آن ذکر شده:«تجاوز به خاک هر یک از این دو کشور، تجاوز به هر دو کشور محسوب می‌شود.»

روزنامه صبح ساحل

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

هویت جان‌باختگان حادثه انفجار در بلوار معلم بندرعباس اعلام شد