اجتماعی
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت راهپیمایی یومالله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی قطعنامه سراسری در ۵ بندر صادر کرد.
به گزارش صبح ساحل، متن قطعنامه به شرح زیر است:
یومالله سیزده آبان، نقطه کانونی تقابل گفتمانی جمهوری اسلامی با نظام سلطه جهانی و یادآور حماسه دانشآموزان و دانشجویان پیشتاز عرصه انقلاب است، غیورمردانی که بهتأسی از بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (قدساللهنفسالزکیه) و مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای (مدظله العالی)، این روز را به معیار عزت، خودباوری و ایستادگی ملی در برابر استکبار تبدیل ساختند و امروز بعد از قریب به پنج دهه از عمر پربرکت انقلاب اسلامی، اقتدار ناشی از همین دکترین استکبارستیزی عقلانی، معادلات منطقه و جهان را بهنفع جبهه حق دگرگون نموده و مانع یکهتازی آمریکای جنایتکار و رژیم صهیوفاشیسم در غرب آسیا شده است.
در بخش دیگر این قعطنامه آمده است؛ ما شرکتکنندگان در این حماسه ملی، با حمایت از هرگونه حرکتهای مردمی در همهی نقاط جهان علیه نظام سلطه، با تأکید بر اصل «مقاومت فعال»، هرگونه سازش یا تسلیم در برابر هژمونی قدرتهای استکباری، بهویژه ایالات متحده آمریکا و رژیم فاشیستی صهیونیستی، را قویاً محکوم و بر «عدم اعتماد مطلق» به غرب تأکید کرده است.
بر این اساس ما ملت ایران، حفظ اقتدار ملی و استقلال همهجانبه کشور را در گرو تثبیت قدرت و استحکام درونی دانسته و بر «وحدت مقدس» و انسجام ملی حول محور ولایت فقیه و منافع کشور و پرهیز جدی از واگراییهای تفرقهافکنانه تأکید میورزیم.
آحاد ملت، تبعیت مطلق از ولایت فقیه را رمز صیانت از هویت نظام و محور ثقل وحدت فرماندهی در مواجهه با تهدیدات راهبردی دانسته و ضمن تجدید میثاق قاطع با رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر حراست از آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی و میراث شهدا، بهویژه دانشآموزان و دانشجویان پیشرو در عرصه استکبارستیزی، تأکید نموده و معتقدیم که تداوم راه این عزیزان، ضامن بقای انقلاب و تحقق نهایی اهداف آن است.
جدیدترین اخبار
پروتکل IPv6 هنوز قطع است!
پیگیری وزارت ورزش از وضعیت جوانان و ورزشکاران
دستور معاون اول رئیسجمهور برای تأمین بازار رمضان و نوروز
توقیف مشک ماری حاوی ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در آبهای بندرعباس
بیانیه وزارت کشور در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
هفت مدال بانوان تکواندو ایران در امارات
عزتاللهی در نقش سردار آزمون
ثبت نام ۱۵ نفر در انتخابات تکواندو/ پولادگر باز هم رقیب ساعی شد
عراقچی: به امکان توافق با آمریکا درباره برنامه هستهای اطمینان دارم
تکذیب مخالفت شورای فرهنگی زنان و خانواده درباره گواهینامه موتورسیکلت بانوان
افزایش ۲۶ درصدی صدور مجوز سرمایهگذاری در منطقه آزاد قشم
وقوع زمین لرزه ای به بزرگی ۳ ریشتر حوالی کوشکنار هرمزگان
بهره برداری بیش از هزار طرح در هرمزگان بمناسبت دهه فجر
آتش سوزی اتاق یک واحد آپارتمان در بندرعباس
آیا امکان خرید واحدهای صندوق ارزی با ریال وجود دارد؟
آتش سوزی اتاق یک واحد آپارتمان در بندرعباس