14

بهمن

1404


اقتصادی

17 آبان 1404 11:17 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سید رضا حسینی پور افزود: این نیروگاه‌ها در طولای قشم و بخش فارغان شهرستان حاجی آباد قرار دارند.

وی گفت: ۲۳ مگاوات از ۴۰ مگاوات برق در نیروگاه بزرگ و بقیه در نیروگاه کوچک مقیاس خورشیدی تولید شده است.

معاون بهره برداری، برنامه ریزی و تحقیقات برق منطقه‌ای هرمزگان افزود: تاکنون برای تولید ۱۱۰ مگاوات برق از انرژی خورشیدی در استان سرمایه گذار جذب شده است.

معاون بهره برداری، برنامه ریزی و تحقیقات برق منطقه‌ای هرمزگان گفت: این میزان برق در نیروگاه‌های با ظرفیت بالای ۷ مگاوات تولید می‌شود.

حسینی پور افزود: هم اکنون این نیروگاه‌ها با پیشرفت حدود ۱۵ درصدی در شهرستان‌های میناب، بندرلنگه و بستک در حال ساخت است.

معاون بهره برداری، برنامه ریزی و تحقیقات برق منطقه‌ای هرمزگان افزود: برای ساخت این نیروگاه‌ها سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان نیاز است.

حسینی پور گفت: امیدواریم تا پایان ۱۴۰۵ هر ۱۱۰ مگاوات برق وارد مدار سراسری شود.

وی افزود: قیمت فروش هر کیلو وات بر ساعت برق تولیدی نیروگاه‌های خورشیدی در بورس پارسال چهار هزار تومان بود و قیمت گذاری نهایی برای امسال پس از پایان سال تعیین می‌شود.

معاون بهره برداری، برنامه ریزی و تحقیقات برق منطقه‌ای هرمزگان با اشاره به اینکه شرایط برای جذب سرمایه گذاران در استان فراهم است، گفت: هم اکنون برای تولید هزار مگاوات برق متقاضی داریم که برای حدود ۵۰۰ مگاوات آن پروانه ساخت نیروگاه صادر شده است.

حسینی پور با اشاره به اینکه توسعه نیروگاه‌های کوچک مقیاس خورشیدی از اولویت‌های اصلی دولت است، افزود: صندوق توسعه حمایت از متقاضیان با پرداخت تسهیلات حمایت می‌کند.

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

هویت جان‌باختگان حادثه انفجار در بلوار معلم بندرعباس اعلام شد