13

بهمن

1404


اجتماعی

19 آبان 1404 12:59 0 کامنت

به گزارش صبح‌ساحل، در پی انتشار برخی شایعات در فضای مجازی مبنی بر وقوع طوفان و تعطیلی مدارس در روز سه‌شنبه ۲۰ آبان‌ماه، این اداره با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که هشدارهای جوی در سطح زرد قرار دارند و هیچ نشانه‌ای از طوفان یا شرایط بحرانی در سطح استان مشاهده نمی‌شود.


در این اطلاعیه آمده است: امروز در مناطق شرقی و پاره‌ای از نقاط مرکزی استان، افزایش سرعت باد شمال‌شرقی پیش‌بینی می‌شود که ممکن است در برخی ساعات موجب بروز گردوخاک و کاهش موقتی کیفیت هوا در این نواحی شود.
بر اساس پیش‌بینی کارشناسان، آسمان استان قسمتی ابری همراه با ابرهای پوششی خواهد بود و شرایط برای ترددهای دریایی و فعالیت‌های صیادی مساعد ارزیابی می‌شود.


در پایان این گزارش تأکید شده است که هشدار زرد به‌معنای لزوم آمادگی در برابر تغییرات احتمالی شرایط جوی است و جای نگرانی برای وقوع طوفان یا اختلال جدی در فعالیت‌های روزمره وجود ندارد.

اداره‌کل هواشناسی هرمزگان از شهروندان و کاربران فضای مجازی خواست تا اخبار مرتبط با وضعیت جوی را صرفاً از طریق مراجع رسمی و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی معتبر دنبال کرده و از انتشار اخبار تأییدنشده خودداری کنند.

دیدگاه ها (0)
img

پذیرش دکتری بدون آزمون در دانشگاه تربیت مدرس برای استعدادهای درخشان

تکذیب خبر واریز کالابرگ ۴ میلیونی ویژه ماه رمضان

محکومیت دوباره باشگاه‌ها از سوی کمیته تعیین وضعیت بازیکنان

توقیف ۶ فروند شناور حامل کالای قاچاق در قشم

نتیجه آزمون ورودی انتخاب اعضای جامعه مشاوران رسمی مالیاتی اعلام شد

جزئیات بیمه اجباری برای بانوان موتورسوار اعلام شد

آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون جذب دانشجوی مهارت‌آموزی

اعمال خاموشی‌در بخش‌های کشاورزی و صنعت هرمزگان

محدودیت تردد شبانه در محور حاجی‌آباد – بندرعباس

امکان استخراج طلا از گوشی‌ها و لپ‌تاپ‌های فرسوده

بوستانی به نام شهر «کورینتو» در شهرک توحید بندرعباس به‌زودی افتتاح می‌شود

مسابقات بدنسازی ،پرورش اندام و فیتنس جام خلیج فارس

بهره‌برداری از ۱۰ پروژه شهرداری بندرعباس در دهه فجر ۱۴۰۴

طرح فروش کامیون های بنز 1930 ویژه دهه فجر اعلام شد

تلاش چین برای ایجاد یک «توازن قدرت» جدید برای حمایت از ایران

خـبر فوری:

شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس