13

بهمن

1404


ورزشی

23 آبان 1404 11:27 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، تیم جوانان فوتبال ساحلی شهرداری بندرعباس که در مرحله دوم مسابقات به میزبانی پارس جنوبی شرکت کرده بود با سه پیروزی پی در پی راهی مرحله بعدی شدند.

در این مرحله، تیم شهرداری بندرعباس با حریفان قدرتمندی همچون پارس جنوبی بوشهر، شهرداری دشتی پارسیان و چادرملو اردکان بازی کرد و موفق شد هر سه تیم را شکست دهد.

شهرداری بندرعباس در اولین بازی خود مقابل هم نام خود شهرداری دشتی پارسیان، دربی هرمزگان را برگزار کرد و با نمایشی مقتدرانه موفق شد تیم با نتیجه پرگل ۹ بر ۴ به پیروزی دست یابد.

گل‌های تیم شهرداری بندرعباس در این بازی توسط سید نعیم هاشمی، عیسی عبید حق (۲گل)، اشکان حسینی، عرفان اسمعیل‌زاده، سامی ناصری، یاسین پسنده، فرامرز برادری و سام پیلک به ثمر رسید.

جوانان شهرداری بندرعباس در دومین بازی برابر پارس جنوبی میزبان بازی کردند و این تیم را هم از پیش رو برداشت.

شهرداری بندرعباس در دیداری نفس‌گیر برابر تیم پارس جنوبی در پایان وقت قانونی به تساوی ۵ ۵ دست یافت و در ضربات پنالتی شاگردان بهروز سلطانی موفق شدند ۵ بر ۴ به برتری برسند و به دومین بازی دست یابند.

در جریان وقت قانونی بازی، عیسی عبیدحق (سه گل)، فرامرز برادری و سام پیلک(هر کدام یک گل) به ثمر رساندند.

جوانان شهرداری بندرعباس با کسب سومین پیروزی صعود مقتدرانه خود به مرحله بعدی را جشن گرفتند.

در روز پایانی رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ساحلی جوانان کشور تیم شهرداری بندرعباس با نمایشی درخشان و نتیجه‌ای پرگل موفق شدند تیم چادرملو اردکان را با نتیجه ۵ بر ۱ شکست دهند و جواز حضور در مرحله بعدی مسابقات را کسب کند.

در این دیدار، شاگردان بهروز سلطانی با عملکردی هماهنگ و سازمان‌یافته نشان دادند که از مدعی جدی قهرمانی در این فصل هستند. گل‌های این دیدار را عیسی عبیدحق، سید نعیم هاشمی، محمدجواد جعفری، سام پیلک و یاسین پسنده به ثمر رساندند.

هدایت تیم جوانان شهرداری بندرعباس را بهروز سلطانی بر عهده دارد.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس