12

بهمن

1404


سلامت

28 آبان 1404 13:38 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، هدی شفیعی تأکید کرد: همه شکلات‌ها، آدامس‌ها و نوشیدنی‌های تبلیغ‌شده در فضای مجازی و مراکز غیرمجاز فاقد مجوز رسمی سازمان غذا و دارو هستند و مصرف آنها تهدیدی جدی برای سلامت به شمار می‌رود.

وی با اشاره به افزایش تبلیغات این محصولات گفت: هیچ‌یک از این فرآورده‌ها مراحل ارزیابی ایمنی و کنترل کیفی را طی نکرده‌اند و عرضه آنها غیرقانونی است.

این محصولات ترکیبات مشخص و استاندارد ندارند و ممکن است حاوی داروهای ضد افسردگی، آرام‌بخش یا داروهای خواب‌آور باشند.

مصرف این فرآورده‌ها می‌تواند با عوارض جدی مانند افزایش فشار خون، اختلالات هورمونی، آسیب کبدی و کلیوی، وابستگی روانی و واکنش‌های حساسیتی شدید همراه باشد.

شهروندان در صورت مشاهده علائمی مانند سرگیجه، مشکل در صحبت کردن یا لکنت زبان، اختلال در حرکت یا کنترل عضلات، تهوع یا استفراغ، ضربان قلب غیرعادی، خواب‌آلودگی یا مشکل در تنفس باید فوراً به مراکز درمانی مراجعه کنند.

کارشناسان سازمان غذا و دارو تأکید کردند که تنها فرآورده‌هایی با برچسب اصالت و مجوز معتبر سازمان غذا و دارو باید مصرف شوند و در صورت مشاهده عرضه یا تبلیغ غیرمجاز، گزارش آن از طریق سامانه ۱۹۰ ثبت شود.

دیدگاه ها (0)
img

رأی مثبت مجمع کمیته ملی المپیک به تعویق 4 ماهه و دوساله شدن انتخابات

کشف ۱۹۲ کیلوگرم تریاک و حشیش در هرمزگان

اطلاعیه دفتر پزشکیان درباره حوادث دی‌ماه تا ساعتی دیگر منتشر می‌شود

افزایش قیمت دلار در مرکز مبادله

زمان انتخابات کمیته ملی المپیک مشخص شد

هشدار امارات به فعالان مجازی دررابطه با عربستان

تعداد تقاضای سفر هوایی کاهش یافت/ بلیت هواپیما هنوز به سقف قیمتی نرسیده است

رحیمی: پرونده افراد زیر سن ۱۸ سال درحوادث اخیر تعیین تکلیف شد/ افراد به خانواده‌هایشان تحویل داده‌ شدند

جزئیات سفر وزیر خارجه قطر به تهران

ایران خودرو: وقتی قیمت تخم‌مرغ افزایش پیدا کرده، افزایش قیمت خودرو هم طبیعی است!

رقابت حساس۳ تیم بالا نشین برای صدرنشینی

استان‌های هرمزگان و بوشهر روی خط زلزله

قطعی اینترنت ترافیک مرسولات پستی را تا ۶۰ درصد کاهش داد

پرونده قاچاقچیان کالا روی میز تعزیرات هرمزگان

اعتراض ملوان در پرونده شکایت استقلال و تراکتور رد شد

خـبر فوری:

سایت ایران‌خودرو بسته شد