13

بهمن

1404


اجتماعی

01 آذر 1404 10:36 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، معاون محیط زیست هرمزگان گفت: پیدا شدن این توله پلنگ را افرادی از جوامع محلی روز پنجشننه به محیط زیست اعلام کرده بودند که تیم های امدادی محیط زیست و دامپزشکی به محل مشاهده آن اعزام شدند.

میثم قاسمی افزود: با وجود تلاش‌های صورت‌گرفته زیر نظر دامپزشک و رسیدگی‌های لازم، توله پلنگ که سن آن ۴ تا ۶ ماه تخمین زده شده بود، تلف شد.

وی گفت: شواهد اولیه از جمله کم‌وزنی، بی‌آبی بدن و ضعف شدید نشان می‌دهد این توله احتمالاً به دلیلی از مادر جدا شده و به دلیل گرسنگی و تحلیل جسمانی شدید تلف شده است.

لاشه این حیوان برای بررسی دقیق علت مرگ به بندرعباس منتقل شد.

توله پلنگ‌ها تا حدود ۱۸ ماهگی وابستگی کامل به مادر دارند و جدا شدن زودهنگام می‌تواند به سرعت منجر به ضعف و ناتوانی شود.

پلنگ ایرانی از گونه‌های در معرض خطر انقراض و تحت حمایت سازمان حفاظت محیط زیست است و در ارتفاعات استان هرمزگان، به‌ویژه شهرستان‌های شرقی، پراکندگی دارد.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

هویت جان‌باختگان حادثه انفجار در بلوار معلم بندرعباس اعلام شد