12

تیر

1405


اجتماعی

04 آذر 1404 17:00 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سردار تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، در تشریح دلایل بازدارنده نبودن افزایش جریمه‌های رانندگی اظهار کرد: افزایش اخیر جریمه‌ها به دو دلیل بازدارندگی لازم را ایجاد نکرد. نخست اینکه میزان افزایش پیشنهادی پلیس به‌طور قابل‌توجهی تعدیل شد و عملاً کارآمدی خود را از دست داد. دوم اینکه تورم سال گذشته به‌قدری بیش از حد نرمال رشد کرد که در مدت کوتاهی اثر افزایش جریمه‌ها را از بین برد و عملاً جامعه هیچ احساس بازدارندگی از این افزایش نداشت.

وی با اشاره به جریمه رانندگی در حالت مستی تصریح کرد: گران‌ترین جریمه فعلی مربوط به رانندگی در حالت مستی است که دو میلیون تومان تعیین شده است. در حالی که جریمه مصرف مشروبات الکلی حین رانندگی باید بیش از ۲۰ میلیون تومان باشد و حتی توقیف خودرو و اعمال مجازات‌های تکمیلی سنگین‌تری نیز ضرورت دارد.

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه تنها افزایش عدد جریمه‌ها کافی نیست، افزود: صرف بالا بردن مبلغ جریمه راهکار کامل محسوب نمی‌شود. در تهران عملکرد سامانه‌های ثبت تخلف نسبت به پنج سال گذشته به‌مراتب کاهش یافته و این مسئله اثرگذاری جریمه‌ها را کم کرده است. نرخ جریمه ثابت است، اما مهم‌تر از مبلغ آن این است که اگر فردی تخلف می‌کند، بداند حتماً جریمه در انتظار او خواهد بود. حتی اگر جریمه ۱۰ برابر شود، اما اعمال نشود، هیچ ارزشی نخواهد داشت.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا پرداختی جرائم رانندگی در حال حاضر در وضعیت خوبی قرار دارد، گفت: وصولی جریمه‌ها در هفت‌ماهه نخست امسال یعنی تا پایان مهر به بیش از ۹۰ درصد رسیده و در این بخش مشکلی نداریم.

حسینی با اشاره به وضعیت سامانه‌های ثبت تخلف در کشور گفت: در جاده‌ها شرایط بسیار بهتر شده، اما در معابر شهری و به‌ویژه در پایتخت، وضعیت سامانه‌ها مناسب نیست. در صورت به‌روزرسانی و تقویت دوربین‌ها، وضعیت اجرای قانون و بازدارندگی جریمه‌ها به‌طور قابل‌توجهی بهبود خواهد یافت.

دیدگاه ها (0)
img
img

ورود هیات‌های خارجی به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام بر پیکر رهبر شهید ایران

آمادگی ۲۰۰۰ مدرسه برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مراسم وداع با رهبرشهید

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان تا شنبه ادامه دارد

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

موکب‌های زنجیره‌ای برای خدمت‌رسانی به عزاداران برپا می‌شود

محل شهادت شهدای پرواز ۶۵۵ گلباران می‌شود

خروج کالای ته لنجی از استان هرمزگان نیازی به مجوز ندارد

بلومبرگ: کشورهای اروپایی با پرداخت عوارض تنگه هرمز موافقت کرده‌اند

احتمال تغییر زمان برگزاری جام جهانی از تابستان به زمستان

شرق هرمزگان در انتظار رگبار، گردوخاک و وزش باد شدید

آغاز واریز اعتبار 2 میلیون تومانی «کارت امید مادر» از ۱۲ تیر

img
خـبر فوری:

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد