اقتصادی
در روز یکشنبه دوم آذر ماه ۱۴۰۴ در مجموع یک میلیارد و ۴۶۳ میلیون و ۶۱۶ هزار و ۱۰ واحد صندوق طلا به ارزش ۷.۲ همت در بورس کالا معامله شد.
به گزارش صبح ساحل، بورس کالای ایران اعلام کرد در معاملات روز دوم آذر ماه ۱۴۰۴ در بازار گواهی سپرده مبتنی بر طلا یک میلیون و ۳۱۳ هزار و ۹۹۰ گواهی شمش طلا معادل ۱۳۱ کیلوگرم شمش به ارزش ۱.۹ همت و ۹۰۷ گواهی سکه طلا به ارزش ۱۰۵ میلیارد تومان فروش رفت و ارزش کل معاملات گواهی سپرده مبتنی بر طلا به ۲ همت رسید.
بر اساس این گزارش در قراردادهای اختیار معامله مبتنی بر طلا نیز ۱۵۶ هزار و ۴۴۰ قرارداد به ارزش ۳۵ میلیارد تومان دادوستد شد. در قراردادهای اختیار معامله صندوق طلای لوتوس با ۶ درصد بیشترین نسبت ارزش معاملات آتی به ارزش معاملات دارایی پایه را داشت.
همچنین ۷۸۴ قرارداد آتی مبتنی بر طلا به ارزش ۵۲ میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت.
بورس کالای ایران در قرارداد آتی شاهد افزایش ۶۶ موقعیت در مجموع موقعیتهای باز قراردادهای مبتنی بر طلا بوده است.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
کاردار ایران به وزارت خارجه اردن رفت
وزیر کشور ایران دوشنبه به پاکستان میرود
چقدر خسارت به خودروهای آسیبدیده جنگ پرداخت شد؟
تقلای ترامپ برای پیوند تحریمهای روسیه و ایران
بازگشایی دوطرفه محور قدیم بندرعباس–کهورستان–لار در محدوده نیمهکار
آبشیرینکن بونجی جاسک از امشب وارد مدار میشود
جسد مردی مجهولالهویه به ساحل جاسک رسید
درآمد میلیارد دلاری فیفا از جام جهانی
کولیوند: آزادسازی محموله دارویی کشتی توسکا برای بیماران دیالیزی حیاتی است
ایران برای صدور ویزای زائران پاکستانی اربعین محدودیتی ندارد
سوخترسانهای آمریکایی فرودگاه «رامون» را تخلیه کردند
یامال در آستانه تکرار رکورد جذاب امباپه
آغاز پیشفروش بلیت قطارهای اربعین از ساعت ۸:۳۰ صبح فردا
راز سفر نخست وزیر عراق به تهران در اوج تنش میان ایران و آمریکا
دهقانی: ۲۱ هزار هرمزگانی در سامانه سماح ثبتنام کردند