12

بهمن

1404


اقتصادی

09 آذر 1404 09:18 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، دفتر روابط عمومی و فرهنگ‌سازی مالیاتی این سازمان طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: عرضه کالاها و خدمات معاف از مالیات بر ارزش افزوده، اعم از آنکه توسط اشخاص فراخوان‌شده یا فراخوان‌نشده انجام شود، در هر حال از پرداخت مالیات و عوارض بر ارزش افزوده معاف بوده و فراخوان شدن عرضه‌کنندگان این کالاها و خدمات برای اجرای قانون، تأثیری در معافیت آن‌ها نخواهد داشت.

بر اساس این اطلاعیه تمام صاحبان مشاغل صنفی و غیرصنفی با هر سطح از فروش یا درآمد که به موجب فراخوان یازدهم ثبت‌نام و اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده مشمول شده‌اند، از جمله مؤدیانی که کالا یا خدمات خود را از طریق اشخاص ثالث و به شیوه‌هایی نظیر دلالی، حق‌العمل‌کاری و سایر روش‌های مشابه عرضه می‌کنند یا قبلاً مشمول فراخوان‌های پیشین بوده‌اند، مشمول مقررات مربوط به اجرای قانون هستند.

با این وجود مؤدیان مذکور در هنگام عرضه کالاها و خدمات معاف از مالیات همچون محصولات کشاورزی فرآوری‌نشده، شیر، پنیر و ماست، آرد و نان، انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی، شیرخشک کودکان، صنایع‌دستی دارای مجوز، دارو، واکسن، لوازم مصرفی درمانی و توانبخشی، خدمات حمل‌ونقل درون‌شهری، برون‌شهری و بین‌المللی، خدمات درمانی و تشخیصی و پیشگیری و سایر مصادیق تعیین‌شده، هیچ‌گونه تکلیفی برای دریافت یا پرداخت مالیات و عوارض بابت این اقلام ندارند و همانند گذشته از این مالیات‌ها معاف خواهند بود.

همچنین طبق تبصره ۲ بند «الف ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده، چنانچه عرضه‌کنندگان کالا و خدمات معاف از مالیات و عوارض، به‌صورت خلاف قانون از مشتریان خود مالیات و عوارض دریافت کنند، به میزان دو برابر مبلغ دریافتی جریمه خواهند شد. این جریمه نیز غیرقابل بخشودگی است.

در پایان خاطرنشان می‌شود فهرست کامل کالاها و خدمات معاف از پرداخت مالیات و عوارض در ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال ۱۴۰۰ به‌صورت شفاف و برای اطلاع عموم مردم در دسترس قرار دارد.

دیدگاه ها (0)
img

آخرین جزئیات انفجار مجتمع مسکونی در بندرعباس؛ مجروح شدن مأمور انتظامی حین نجات مصدومان

تکذیب کناره‌گیری برخی ملی‌پوشان توسط فدراسیون فوتبال

تمدید مهلت بارگذاری دفاتر الکترونیکی تا ۲۰ اسفند

حضور شهردار بندرعباس در پخش زنده ایران جان؛ هرمزگان ایران از محل نمایشگاه فرصت‌های دریاپایه خلیج فارس و مَکران

مشوق جدید در واگذاری زمین به متقاضیان سرمایه‌گذاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان، اعلام شد

مسابقات بدمینتون دختران در سه رده سنی

امکان واردات خودرو توسط ایرانیان مقیم خارج کشور تا ۲۹ اسفند تمدید شد

هشدار بیمه مرکزی درباره کلاهبرداری تلفنی با عناوین جعلی بیمه‌ای

شناسایی ۱۴۲ هزار مورد ابتلای جدید به سرطان در کشور/ تشخیص زود هنگام جلوی مرگ را می‌گیرد

وصول ۳۵ همت مالیات و جرایم از محل کتمان درآمد

نشت گاز به عنوان علت حادثه انفجار در بندرعباس اعلام شد

پرونده افزایش قیمت ایران‌خودرو هنوز باز است

استمرار پوشش بیمه‌ای دهک‌های اول تا پنجم به صورت رایگان

حق بیمه اجتماعی بانوان سرپرست خانوار در هرمزگان پرداخت شد

اعلام اسامی محرومان هفته نوزدهم لیگ برتر

خـبر فوری:

گزینه لغو شیوه دوم خرید کالابرگ فعال شد