13

تیر

1405


اقتصادی

09 آذر 1404 09:18 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، دفتر روابط عمومی و فرهنگ‌سازی مالیاتی این سازمان طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: عرضه کالاها و خدمات معاف از مالیات بر ارزش افزوده، اعم از آنکه توسط اشخاص فراخوان‌شده یا فراخوان‌نشده انجام شود، در هر حال از پرداخت مالیات و عوارض بر ارزش افزوده معاف بوده و فراخوان شدن عرضه‌کنندگان این کالاها و خدمات برای اجرای قانون، تأثیری در معافیت آن‌ها نخواهد داشت.

بر اساس این اطلاعیه تمام صاحبان مشاغل صنفی و غیرصنفی با هر سطح از فروش یا درآمد که به موجب فراخوان یازدهم ثبت‌نام و اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده مشمول شده‌اند، از جمله مؤدیانی که کالا یا خدمات خود را از طریق اشخاص ثالث و به شیوه‌هایی نظیر دلالی، حق‌العمل‌کاری و سایر روش‌های مشابه عرضه می‌کنند یا قبلاً مشمول فراخوان‌های پیشین بوده‌اند، مشمول مقررات مربوط به اجرای قانون هستند.

با این وجود مؤدیان مذکور در هنگام عرضه کالاها و خدمات معاف از مالیات همچون محصولات کشاورزی فرآوری‌نشده، شیر، پنیر و ماست، آرد و نان، انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی، شیرخشک کودکان، صنایع‌دستی دارای مجوز، دارو، واکسن، لوازم مصرفی درمانی و توانبخشی، خدمات حمل‌ونقل درون‌شهری، برون‌شهری و بین‌المللی، خدمات درمانی و تشخیصی و پیشگیری و سایر مصادیق تعیین‌شده، هیچ‌گونه تکلیفی برای دریافت یا پرداخت مالیات و عوارض بابت این اقلام ندارند و همانند گذشته از این مالیات‌ها معاف خواهند بود.

همچنین طبق تبصره ۲ بند «الف ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده، چنانچه عرضه‌کنندگان کالا و خدمات معاف از مالیات و عوارض، به‌صورت خلاف قانون از مشتریان خود مالیات و عوارض دریافت کنند، به میزان دو برابر مبلغ دریافتی جریمه خواهند شد. این جریمه نیز غیرقابل بخشودگی است.

در پایان خاطرنشان می‌شود فهرست کامل کالاها و خدمات معاف از پرداخت مالیات و عوارض در ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال ۱۴۰۰ به‌صورت شفاف و برای اطلاع عموم مردم در دسترس قرار دارد.

دیدگاه ها (0)
img
img

آمادگی هلال احمر برای برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

هیچ تغییری در نرخ‌نامه‌های مصوب بلیت اتوبوس ایجاد نخواهد شد

هشدار پلیس فتا درباره شایعه‌پراکنی پیرامون مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

رویترز خبر داد: مذاکرات ایران برای فروش نفت به شرکت‌های ژاپنی

انهدام یک تیم تروریستی در شهرستان تفتان سیستان و بلوچستان

برخورد ۴ خودروی سواری در محورهای بندرعباس ۱۱ مصدوم برجا گذاشت

آلبوم «بدرقه» در تشییع رهبر شهید با صدای هفت خواننده تولید شد/علیرضا افتخاری تا پرواز همای

پخش مجموعه نمایشی «دیدار» درباره رهبر شهید از قاب شبکه یک سیما

خدمات درمانی، بهداشتی و اسکان ۲۵۰۰ زائر در مراسم تشییع رهبر شهید فراهم شد

برنامه بازی های امشب جام جهانی ۲۰۲۶/ دیدار آرژانتین با شگفتی جام

بلومبرگ: اروپا پرداخت عوارض تنگه هرمز به ایران و عمان را قطعی می‌داند

تکذیب ادعا‌های مطرح شده از زبان فرماندهی انتظامی کشور

افزایش ظرفیت عرضه سوخت در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع

ادای احترام رئیس قوه قضاییه به پیکر رهبر شهید انقلاب

کدام مقامات و شخصیت‌های برجسته لبنانی در مراسم «وداع رهبر شهید» حضور یافتند؟

img
خـبر فوری:

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت