01

مرداد

1405


شبکه های اجتماعی

09 آذر 1404 12:10 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، قوه قضاییه اعلام کرد که هفت نفر از عوامل یک برنامه غیراخلاقی در فضای مجازی که با حضور تماشاگران در استودیو تولید و منتشر می‌شد، بازداشت و پس از تشکیل پرونده به مقام قضایی معرفی شده‌اند.

این برنامه مدتی است در بستر فضای مجازی با محتوایی خارج از شئون اخلاقی و اجتماعی تولید می‌شد و مجری آن که خود را «سازنده و میزبان» معرفی کرده بود، نیز در پی این ماجرا بازداشت و به بازپرس معرفی شد.

این برنامه که با حضور مستقیم تماشاگران برگزار می‌شد، نوعی محتوای تعاملی میان مجری و مخاطبان محسوب می‌شد و بخش عمده‌ای از آن برای جذب بازدید بیشتر بر پایه رفتارهایی خلاف هنجارهای اخلاقی تولید می‌شد.

در همین زمینه ۷ نفر از عوامل برنامه‌ای که با چنین ویژگی‌هایی تولید و منتشر می‌شد، بازداشت شده‌اند. مجری برنامه نیز پس از انتشار چند قسمت و بارگذاری آنها در فضای مجازی، بازداشت و تحویل مقام قضایی شده است.

پس از تشکیل پرونده برای متهمان، با دستور بازپرس، تولید برنامه متوقف شد. همچنین برخی عوامل با قرار وثیقه مناسب تا زمان رسیدگی در دادگاه آزاد شده‌اند، اما تعدادی دیگر همچنان در بازداشت قرار دارند.

برخی رسانه‌ها گفتند این افراد علی صبوری و عوامل برنامه اینترنتی نصف شب هستند. تنها برنامه ساخته شده در حال حاضر با این مشخصات اعلامی نیز برنامه نصف شب علی صبوری است که در بستر یوتیوب منتشر می‌شود. اما امروز علی صبوری با انتشار فیلمی خبر دستگیری خود و عوامل ساخت برنامه اش را تکذیب کرد و بابت پخش سکانس های غیراخلاقی برنامه عذرخواهی و قول حذف این سکانس‌ها در قسمت های بعدی را داد. این کمدین مدعی شد که این اتفاق برای گروه برنامه‌ساز دیگری رخ داده است و ارتباطی به برنامه‌ی او ندارد.

وی گفت: خواستم شفاف بگم خبری که درباره دستگیری من و چند نفر از عوامل منتشر شده، اشتباه است. ضبط برنامه ما چند ماه پیش بوده و گروهی دیگر دستگیر شده‌اند.

در قسمت ۳، به دلیل بیماری من و نبودن سر تدوین، چند سکانس شوخی نامتعارف به‌صورت سهوی منتشر شد، اما از قسمت ۴ به بعد چنین چیزی تکرار نخواهد شد. در قسمت‌های ۱ و ۲ هم هیچ موردی نبوده است.

اگر این موضوع باعث ناراحتی کسی شده، صمیمانه عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم برنامه با قدرت ادامه بده و جای درست خود را در دل شما پیدا کند.

دیدگاه ها (0)
img
img

بخشدار ویژه خارگ: هیچ‌گونه انفجار یا آتش‌سوزی در جزیره رخ نداده است

پیگیری مجلس برای رفع چالش‌های درمانی هرمزگان؛ تأکید بر توسعه زیرساخت‌های سلامت

خسارت ۵۰ میلیارد تومانی دشمن به آب‌شیرین‌کن جاسک؛ عملیات ترمیم ۴۸ ساعته پایان یافت

ابلاغ دو بخشنامه سازمان هواپیمایی کشوری برای پرواز‌های اربعین ۱۴۰۵

مراقب کلاهبرداری ها باشید ؛ پیامک مالیاتی فقط ازین سرشماره ارسال می شود!

ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی با حساب وکالتی آغاز شد

چهل و چهارمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران فراخوان داد

آموزش حضوری هیچ جایگزینی ندارد

زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد

استفاده ۷۴ درصد کاربران اینترنت از فیلترشکن در کشور

آخرین وضعیت ساخت مسکن محرومان با وام ۵۰۰ میلیونی

ادامه تعلیق پروازهای هلند به مقصد دبی و عربستان

بلیت پروازهای اربعین فقط در سایت ایرلاین‌ها فروخته می‌شود

اعلام زمان قرعه‌کشی لیگ برتر فوتبال/ 23 مرداد؛ آغاز مسابقات

فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی

img
خـبر فوری:

تعویق تمامی امتحانات نهایی استان‌های جنوبی تا پایان شرایط ویژه