12

بهمن

1404


اقتصادی

09 آذر 1404 12:21 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، امیر محمودی روز شنبه بیان کرد: رهاسازی آب از دریچه‌های تحتانی برای تامین نیاز آب پایین دست سد به دلیل افت تراز مخزن سد کرخه و خارج شدن واحدهای این نیروگاه از مدار تولید، آغاز شد.

محمودی با بیان اینکه حجم آب ذخیره شده در دریاچه این سد حدود یک میلیارد متر مکعب است افزود: تراز فعلی مخزن سد کرخه ۱۸۰ متر است که نسبت به تراز طبیعی بهره برداری ۴۰ متر کاهش دارد.

مدیرعامل سد و نیروگاه کرخه گفت: مخزن سد کرخه بعد از سیلاب‌های سال ۹۸ تاکنون شاهد بارش چشمگیری نبوده و با مدیریت مخزن و تعامل بین دیسپاچینگ ملی و سازمان آب و برق خوزستان در این چند سال اخیر نیاز آبی پایین دست سد از طریق تولید انرژی واحدهای نیروگاهی و دریچه‌های تحتانی سد تامین شده است.

وی با اشاره به خشکسالی و کمبود بارش‌های سال‌های اخیر حوضه آبریز سد کرخه، بر ضرورت صرفه جویی در مصرف آب آشامیدنی، کشاورزی، دامداری و صنعتی تاکید کرد.

 بازگشایی دریچه های تحتانی سد کرخه برای تامین آب مورد نیاز پایین دست

سد کرخه یکی از بزرگ‌ترین سدهای خاکی دنیا و بزرگ‌ترین سد خاکی ایران و خاورمیانه است که بر روی رودخانه کرخه در ۲۲ کیلومتری شمال غربی اندیمشک در خوزستان ساخته شده‌است.

عملیات اجرایی سد کرخه در سال ۱۳۷۰ آغاز شد و در سال ۱۳۸۰ به پایان رسید، این سد دارای سه واحد نیروگاه برق آبی با توان تولیدی ۴۰۰ مگاوات است.

مهرماه سال ۱۴۰۰ نیز به دلیل کاهش تراز آب مخزن سد کرخه و رسیدن به حداقل تراز بهره برداری نیروگاه، هر سه واحد این نیروگاه از چرخه تولید برق خارج شدند.

دیدگاه ها (0)
img

پیگیری وزارت ورزش از وضعیت جوانان و ورزشکاران

دستور معاون اول رئیس‌جمهور برای تأمین بازار رمضان و نوروز

توقیف مشک ماری حاوی ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های بندرعباس

بیانیه وزارت کشور در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

هفت مدال بانوان تکواندو ایران در امارات

عزت‌اللهی در نقش سردار آزمون

ثبت نام ۱۵ نفر در انتخابات تکواندو/ پولادگر باز هم رقیب ساعی شد

عراقچی: به امکان توافق با آمریکا درباره برنامه هسته‌ای اطمینان دارم

تکذیب مخالفت شورای فرهنگی زنان و خانواده درباره گواهینامه موتورسیکلت بانوان

افزایش ۲۶ درصدی صدور مجوز سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد قشم

وقوع زمین لرزه ای به بزرگی ۳ ریشتر حوالی کوشکنار هرمزگان

بهره برداری بیش از هزار طرح در هرمزگان بمناسبت دهه فجر

آتش سوزی اتاق یک واحد آپارتمان در بندرعباس

آیا امکان خرید واحدهای صندوق ارزی با ریال وجود دارد؟

بانک مرکزی تورم سالانه منتهی به دی ماه را ۴۴.۲ درصد اعلام کرد

خـبر فوری:

هویت جان‌باختگان حادثه انفجار در بلوار معلم بندرعباس اعلام شد